Shake it out


Har haft en riktigt bra start på den här fredagen, med lite kvalitetstid me mami. Blev en promenad runt strömmen och lite fika. Och nu sitter jag o garvar åt fotona som har dykt upp på fejjan från festen förra helgen, alltid lika underhållande :)
Naaaaw :)eeeeeeen intressesmuuuurf åh en intressesmuuuurfJapp.


Efter att ha lyssnat på Jespers telefonsamtal med... ja hans största idol kan vi säga, så har jag behövt bekanta mig både en och annan intressesmurf under tiden.

Så därför tänker jag bjuda dig på en riktigt intressesmurf. Det här är mitt sovrum:
Den där sängen är jävligt bekväm, vi har till och med en muffins på bild som kan demonstrera detta. Hur som helst, jag tänker gå o lägga mig i den nu och gråta över att jag inte får nån uppmärksamhet.

(Jesper om du läser detta så är det en pik. Act on it)Love it will not betray you, dismay or enslave you it will set you free


Ni vet vad man säger, fast är liksom alltid bättre. Det är vad alla strävar efter. Fast jobb, fast boende, fast röv, fast förhållande. Men om man smakar lite på ordet fast, och så tänker man... vad hände med det här med att vara fri?

Fri att göra vad som helst, resa vart som helst, äta vad som helst utan att riskera ångestkänslor och ligga med vem som helst utan att behöva bry sig om vad nån annan tycker och tänker.

Fast, fast fri? 

Nu ger jag väl mig själv huvudvärk som vanligt :)
Ingenting är gratis varken frihet eller fasthet. Man måste alltid ge upp lite av det ena för att få det andra.


Och på tal om något helt annat ointressant så ligger jag i soffan och lyssnar på florence + the machine. På grund av hennes röst. Åh hennes röst!
Now you're just somebody that I used to know


Jag vet hur lame det låter. Men det är nånting som faktiskt är lite betryggande med det faktum att vi delar samma himmel. Att vi tittar upp och ser samma sol, samma måne och så även om vi inte alls är i närheten. Det är ett sätt att hantera avståndet på.


Nu för tiden behöver man iofs inte himlen, stjärnor, solen och månen.


Nu för tiden hör jag ett plingande ljud på datorn och ser en ruta med en bild på dig dyka upp. Jag ser en grön prick bredvid ditt namn på facebook.

Och jag vet att just då är vi på samma plats. Fast ändå inte. Men ändå.


Skattkistan

Igår anlände två nya saker som jag har väntat på ett tag. För det första så fick jag hem ett underbart tillskott i skogarderoben, ett par härligt orangea (jag har alltid haft problem med hur man stavar orange i plural) mockaplatåpumps som kommer att bli perfekta i vår och sommar. Riktigt bekväma är de dessutom så det kommer funka bra att jobba i dom.

Och som nummer två kom även den efterlängtade kistan som jag har väntat på sen i början på november. Det som en gång var en ful gammal skruttkista har förvandlats till något mycket finare. Perfekt förvaring för lakan, sängkläder och handdukar som tidigare har upptagit värdefull plats i min garderob. Med en liten fårskinnsfäll och kudd fungerar den även som myshörna för katterna ;)

Nu blir det mys i soffan med tända ljus och kanske en skål chokladpudding

:-*  
Tisdag


Vilken underbar start på tisdagsmorgonen :) Frukost med min fina innan han drog iväg till jobbet. Disken är diskad, tvätten är i maskinen och springturen är avklarad. Lyckades att inte halka den här gången också. Lite senare blir är det jobbdags.

:-*VårnyttVi har fått ett nytt lager snö på marken så då får man passa på att drömma sig bort mot våren. Värmande sol, ljusa eftermiddagar, torrt grus i springspåret och det bästa... vårskorna :)


Jag har iaf hittat ett av de många par skor jag kommer inhandla till våren ^^
Eight 11AL1700 ny kil ora

NumbersJag gjorde något väldigt vågat idag (töntig ordvits) för att vara mig. Jag ställde mig på en våg, av olika skäl försöker jag hålla mig borta från sådana. Skev verklighetsuppfattning och allt det där.


Det var bra siffror. Men det är så frestande, så frestande

Och det är anledningen till att jag vägrar ha en våg hemma.
Jag blir så störd i huvudet.I don't wanna love you in no kind of wayInte som före förspel. Inte som en elektrisk chock genom skelettet. Bara händer sammanflätade i en pakt. Jag har din rygg och du har min.

Whatever happens happens.

Kom ihåg det ;)


On another note. Hur kul är det att jag har sett exakt likadan ut sen ja va typ femton eller nåt? Dags att färga håret blont... eller rött... eller rosa? Eller ska man inte ändra på ett vinnande koncept xD
Svalkar vinden, värmer solen, ser du något bakom molnen

I brist på tajming...

Så springer jag mot ett nytt mål.

Krymper.

Så att jag kan se på mig själv med andra ögon.

Och du kanske inte kommer att känna igen mig.

Det är meningen att det ska vara så.

I need to be perfect for you

Annars kommer du aldrig förstå

RSS 2.0