MåndagMitt hjärta känns lite brustet just nu måste jag säga. Jag hittade en så fin klänning på H&M igår, och den satt verkligen perfekt. Och den hade varit grym tillsammans med mina träklackar i sommar. Men, och det verkar alltid finnas ett men när det gäller H&M. Den var helt felgjord i ryggen vilket skulle kunna korrigeras om man satte dig lite knappar eller nåt.

Men jag är totalt obegåvad när det gäller att sy och fixa grejer så jag tror att jag får leta vidare. Men varför var du tvungen att vara så perfekt framifrån för?

Aja. Jag släpper det och drar ut på en springtur nu så att dom där biopopcornen inte kommer att förstöra mitt Beach 2012. Och på tal om bio, "this means war" var grym. Se den!
 DeleteBye Gorgeous.

Hello Sanity
Winter song

God morgon!

Till min stora glädje hade de hunnit skotta spåret runt strömmen idag. Är precis hemkommen från en springtur i kylan. Lungorna mår väl sådär av att få så mycket kall luft i sig så får nog ta en kopp varmt te sen. Det är såna här dagar man längtar efter ett yoga pass eller lite body balance. På ett gym, i en sal, med tända ljus.

Den lilla djävulenGod kväll :)

Ligger här i soffan och är helt slut efter den här helgen. Det har blivit jobb och filmmys för hela slanten så nu ser jag bara fram emot att få gå och lägga mig och vakna upp till en ny, skön måndag. Imorgon ska jag börja dagen med en springtur tillsammans med Julia.

Det har gått ett par dagar utan träning så abstinensen är stor. Min störda hjärna fixar inte det här med att inte träna. Den får för sig att jag har gått upp tre ton under enhelg,även om så inte alls är fallet. Så för att få tyst på den där lilla djävulen så är det väl bäst att jag springer häcken av mig imorn.

Åh och btw... jag vill verkligen ha vår nu. Att kunna jobba i en skön, slapp långklänning (även om det inte är det mest praktiska när man ska klättra i lagerhyllor det är ju å andra sidan inte de skyhöga träklackarna heller). Jag längtar! 

Godnatt! :-*
  

Alla hjärtans dag o allt de därJahopp. Då ska man spendera alla hjärtans dag i Kalmar. Eller ja i alla fall ett par timmar i Kalmar men det mesta av dagen kommer spenderas på ett tåg till och från. Och det gör egentligen ingenting med tanke på att han jag hade velat spendera dagen med ändå är i Malmö.

Så alla hjärtans dag ställer jag in i år. Kanske kollar en romantisk komedi eller nåt på tåget ;)

Beautiful nightmare
Idag kör vi en slapp fredagsmorgon.

Jag känner mig helt avdäckad efter den här veckan så idag njuter jag verkligen av  en ledig dag.

Inatt drömde jag drömmar om västkusten vilket gav mig en plötslig lust att resa tillbaks till min gamla västkustsstad . Undrar vad som har hänt där sen sist? Om det ser likadant ut eller om saker har förändrats. Det är ju ett par år som har gått. Undrar om det skulle va nåt spännande på uteställena, om det skulle va några bekanta ansikten eller om dom flesta har flytt därifrån.

Nog om det. Nu ska jag städa lite här, kolla om det finns nån tvättid och sen blir det springtur.  
Thursday


God morgon torsdag! :)

Idag kör vi jobb, följt av möte och däremellan finns det inte tid för så värst mycket annat. Idag springer jag runt i mina nyaste stövlar. Året har bara börjat och redan har tre skoinköp hunnit göras, alla i januari månad. Det har börjat bra med andra ord! Nu behöver vi bara lite mer garderobsutrymme här hemma.

Ha en fin dag :)
Worki WorkiGod morgon!

Nu är det hög tid för mig att dra iväg till jobbet på min nya cykel :)
Min chef tycker att jag är knäpp som cyklar när det är snö (vilket jag inte är ensam om iofs) men det är så himla skönt att få lite frisk luft och lite sol på sig när man vet att man ska stå inomhus en hel dag. Så jag tycker det är smart ;)
  

RSS 2.0