Varm choklad


Så när jag säger att jag gillar hösten så är det bland annat det här jag menar. Dom varma höstdagarna när solen är framme även om det fortfarande är svalt i luften. Man kan fortfarande njuta av uteserveringarna även om man kanske behöver en lite tjockare tröja.

Dagen började med en springtur, det gick awesome som vanligt. Sen bara för att jag inte ville behöva känna mig alltför hälsosam fyllde jag på med en fika tillsammans med Tina den Fina.

Nu börjar magen skrika efter något lite mer matriktigt dock så ska slänga ihop lite krubb innan Jesper kommer och kidnappar mig. Han har nämligen övertalat mig till att se på handboll idag, och det kan jag väl göra. Sitta på läktaren och leka stolt ^ ^


Fire away
Jag lever men jag är sliten. Man vet att det är sant när "du är söt" börjar bytas ut mot "du ser lite sliten ut".

Det hela började med att jag ramlade nedför en trappa. Sedan hade jag shotrace med min lillebror vilket uppenbarligen är farligt, han är ju som jag fast fem gånger större. Dömt att förlora alltså. Till följd av detta skadade jag höger ben (jag har inget minne av detta dock) när jag skulle ta mig över ett staket. Och igår snubblade jag över en sko och landade med huvudet rätt in i en lagerhylla.

Det märks att man inte är 21 längre ;) Åldern börjar uppenbarligen ta ut sin rätt!

twentytwoEfter frukost på sängen med tända ljus, vaniljhjärtan och presenter kan jag säga att jag vill fylla år mycket oftare. Alla de söta smsen som man blir så glad av.

Nu blir det att cykla till jobbet snart och hoppas på att det blir en lika bra fortsättning på min dag.

:-*


...TreEtt ord smyger sig in som en överraskning. Som fingertoppar i ryggslutet. Tillräckligt diskret för att kunna skämtas bort eller täckas över när som helst. Men fortfarande är det något i luften mellan oss som vibrerar....Två...

Jag hade glömt bort den här låten. Men imorse gjorde den sig påmind. Men tro mig jag har alltid gillat göteborg. Huvudstaden har jag däremot lite mer problem med. Det har varit ömsesidigt ogillande från båda sidor där, men vi har börjat förlåta varandra. Sakta men säkert ^^


He has those wrinkles close to his eyes
But they´re not from crying, he laughs more than I
Did not think I liked this city
Thought I, thought I hated this city but
En känsla att gången så... Ett.
Jag fyller år imorn. Och för en gångs skull önskar jag mig ingenting, dels för att jag inte har haft tid att inse att det är 19 september imorn men  även för att.... jag har det jag vill ha. Han har funderat så hårt över vad han ska ge mig i present.


Jag vill bara vara lycklig på min födelsedag så ge mig det :)

What am I to you?Jag sprang runt. På tågstationer, på båtar, i olika städer. Looking. Jag tror att jag var i örebro, jönköping och köpenhamn. Eventuellt växjö också, vem vet det hela var allt annat än logiskt. You said you'd be there. Efter att nästan ha blivit påkörd av ett tåg och hoppat på fel båt så hittade jag dig. Med någon annan.

Sen vaknade jag.


Smile and let it all go :)Ni anar inte hur kul jag har haft det ikväll när jag har spanat igenom en gammal hårdisk full med gammalt skräp. Jag har sett filmklipp från min första snefylla, och ja den finns tyvärr väl dokumenterad. Filmklipp från när Jesper kör luftgitarr iklädd bamsedräkt. Klipp på mårten som åker pulka i mörkret med en ficklampa. Ja, the list goes on and on.

This put a well needed smile on my face :)


Den tio meter höga muren

Jag sov gott för en gångs skull, tills det att telefonen ringde mitt i natten. Det var du och jag hade längtat efter dig i flera timmar. Jag hade väntat mig en kram eller nåt, kanske en godnattkyss? Eller bara ett par varma armar runt mig. Det jag fick var ett halvskumt erkännande som jag inte tror är hela sanningen och en rygg att ligga och stirra in i resten av natten.


Det du sa häromdagen känns så himla ironiskt just nu. "Du skulle bara bli sårad om du inte var med mig". Verkligen, så vad är det här då?


Jag tror att det är dags att riva den tio meter höga muren. Vem vet vad som kommer att hända efter det men på andra sidan väntar friheten. Och jag klarar mig själv.
stop making a fool out of meSista timmen var bäst, för då spelades svenska björnstammen följt av Håkan Hellström x 2 följt av Valerie. Och jag kan inte stå still till Valerie så jag var tvungen att gå undan för några sekunder och bara dansa loss och mima järnet.

Ibland måste man. Och måste man så måste man.

"oh won't you come on over, stop making a fool out of me"

:)
This is how I show my loveJag är inte bra med den typen av ord. Beskrivningar. Säg den som inte har lagt märke till att jag sällan säger saker och ting rätt ut?

Ibland hatar jag att du måste förstå mig för att förstå vad jag menar.

Whatever you likeDet finns en plats där ingen blir sårad. Det finns inga som skjuter, inga minor eller bomber.


Där finns heller inte samma regler som på jorden. Lagarna som gäller här gäller inte där.


Tänk dig att verkligen vara fri att få säga vad fan du vill för en gångs skull. Säga vad du menar och mena det du säger.

En plats där det inte finns någonting att ångra. För vi kan skriva om världshistorien ifall vi känner för det. Lägga till, dra ifrån. Göra saker som aldrig hände.


Vi kommer undan med allt....Worki WorkiNu ska jag och mina skor dra till jobbet ^^MindreadingJag minns, alldeles för långt tillbaks. Alldeles för levande. Alldeles för länge.

Jag föll och gled över gräset. Ett skärrat ansiktsuttryck senare hade jag lärt mig en hemlighet. Att du var annorlunda på ett omtåligt vis. Efter det så har jag inte slutat bry mig. 

Allt det andra var bara vita strumpor, svettband och buffaloskor. En aquablå färg som fastnade och ett gott hjärta. Jag gillade att få dig att le, så varje gång du ville att jag skulle berätta historier så gjorde jag det. När du log så kisade du med ögonen på ett ganska karaktäristiskt sätt.

Anyways (som jag gillar att säga).

Jag känner bara till före, inte efter. Men efter är nog en helt annan historia. En historia täckt i bläck, dränkt i alkohol och med en doft av cigaretter.

Men jag hoppas att du fortfarande ler på samma sätt. Som att du verkligen menar det.


btw...Jag glömde tillägga att min kära granne ovanför verkar ha grabbkväll uppe hos sig och att dom spelar gitarr och sjunger för fullt. Hemtrevligt? Svar JAAAAA!!

"Jag hade en gång en bååååt..."

Ärligt. Snart går jag upp och joinar.

:)

The very best parts


Bara massa bra kunder. Trevligt sällskap på lunchrasten. Två par nya skor till mig. A million dollar smile. En skön cykeltur hem i höstmörkret. Att sen mötas av en massa tända ljus, väldoftande rosor, min favoritchoklad.

Det var längesen det kändes såhär underbart med fredag. Det känns nästan som 90-talet, ni vet way back when när man åt kyckling på fredagar istället för tacos? Typ. Det var bra tider det. Anyways.  

Han var bara tvungen att bevisa sig.

And yes, you still have it :)

Love lettersNär vi gick på gymnasiet brukade du lämna små kärleksbrev i mitt skåp. Du skrev hur du saknade mig fast vi hade varit ifrån varandra i max en dag och ibland lämnade du nån liten present i form av en chokladbit. Jag har sparat breven, dom ligger i en plastficka i en pärm.  Det händer att jag plockar fram dom nån gång ibland och läser, varje gång blir jag lika förvånad. Var jag verkligen så värdefull för dig? 

Det är inte så att jag får kärleksbrev nu för tiden. Och det finns ju inga skåp att lägga dom i heller för den delen :) Hela den där high-schoolsweetheartsgrejen existerar ju inte längre av förståeliga skäl. Man växer ju upp. Jag hoppas bara att allt som hänt under åren efter inte har raderat ut den delen av dig. Den som kunde skriva så fina saker, som kunde få en att känna sig så speciell.

Vi förändrade varandra. ThursdayDet här är förmodligen rätt töntigt, men jag är lite stolt över mig själv. Jag har nämligen lyckats tillaga en välsmakande fiskgratäng, en sån där med potatismos och citronsås. Och ja, det är en big deal för alla som vet hur det brukar se ut när jag ska laga mat :)
RSS 2.0