Do anything for that boy
Shit... sist jag kollade så va ja ingen jävla beställningsvara.

You're such an ass.
Mine
Måste erkänna att jag älskar videon till Rihannas - we found love. Jag brukar inte vara ett fan av den där trashstilen, jag brukar inte va ett fan av hur hon ser ut, jag var definitivt inte ett fan av den där killen när jag sett honom på bild innan. Men all put together blev det grymt.


Jag som trodde att jag redan hade lyssnat sönder den här låten, men nej det går att köra den på repeat ett par gånger till ;) Mina grannar kommer att hata mig..
 

Not going to happenJag vet att jag hoppas på för mycket

Varje gång jag håller andan och väntar på att du ska säga något som inte slutar med ”när ska vi ligga”.

Jag vet att jag har en skev bild av dig.

Varje gång du inte är i närheten så framhävs alla dina bra sidor som tyvärr bara existerar i mitt huvud för up close and personal så ger du ingenting.

Jag vet att jag inte borde bli besviken.

Men förhoppningarna skjuter i höjden varje gång mobilen vibrerar till och ditt namn dyker upp på skärmen. Samma förhoppningar som snabbt raseras så fort jag läser det som står i ditt sms.

Jag vet att det är stor skillnad på den du är och den jag önskar att du vore. Och fastän jag vet det så kan jag inte skilja er åt. Fast att jag vet att det inte kommer hända så väntar jag på den du kanske kan komma att bli.

Jag vet allt det här just nu för att du är så jävla tyst när du verkligen inte borde vara tyst. Du borde säga något revolutionerande som får mig att tänka om.

Men jag vet ju att jag hoppas på för mycket.

God natt och skitsamma.
This is not going to happen

Damn I think I love that boy


Hur nice är det inte att börja den nya veckan med att lyssna sönder Beyonce's- countdown? På repeat. Over and Over.
We'll never be able to find some of the things we've lost


Jag måste bara få uttrycka min kärlek till dom som väljer musiken till Greys Anatomy. Sitter och lyssnar på lost and found  som är en blandning av mesig och grym. I refrängerna får den mig att tänka på cosmic love som dock är den helt klart bättre låten av de två. Men lost and found ligger nära hjärtat den här veckan.    

 

Somebody found me here
Somebody held my breath
Somebody saved me from the world you leftMarshmallows

Varje gång jag gick in på lagret för att hämta skokartonger (vilket btw va rätt ofta) så tittade jag ut genom fönstret, såg regnet ösa ner och hur folk satt och mös på fiket snett emot. Säger man mös eller myste förresten? Hur som... Nu är det soffmys med varm choklad och marsmallows som gäller. Men bara en halv kopp, annars lär jag väl få jävligt ont i magen som vanligt :)

På tal om annat. Hur galna är inte folket som är med i outsiders? När dom inte tror att dom är katter så tror dom att dom lever på stenåldern. Vart hittar dom alla dessa freaks?Om jag förlorar dig, så förlorar jag synenHej vinter?

Idag frasade gräset under mig när jag gick för att det var frostigt. Och jag fick brainfreeze av att min springtur. Jag har inte riktigt hängt med på att vi går mot vinter, för mig är det fortfarande höst. Men tydligen är det dags att dra fram mössa, halsduk och vantar redan nu... kanske till och med vinterjackan? "/ 

Och hur kommer det sig egentligen att jag inte ser vart gränsen går? Som att vara fartblind, men jag är inte fartblind jag är bara blind när det kommer till mig själv. Allt är som det alltid har varit. 

We found love in a hopeless place
En random raggningsreplik i stil med något jag hört förut, troligtvis en du dragit på någon annan tidigare. Det började som ingenting speciellt. Å andra sidan är det ju aldrig kärlek vid första ögonkastet för mig. Vem hade trott att du skulle vara den du är och ha den effekten du har på mig? Och vem hade kunnat tro att du skulle tänka samma sak. 

 


The downhills will all be worth it to get that high
Är lite sur över att jag inte kan hitta den bra versionen på Erik Hassles - one last ride. Jag vill ha den versionen vi spelar på jobbet, men jag har ingen aning om hur vår musikkvinna hittar alla grymma versioner på olika låtar "/


Den vanliga verisonen är iofs också värd att lyssna på.

Sjukt överskattad upplevelse

Tittar på sol & bad och oroliga föräldrar och undrar ifall programmet har fel titel. Vaddå oroliga föräldrar? Dom sitter o tittar på medan deras barn är på strippklubb och garvar åt det? Hade jag hållit på sådär i den åldern hade jag fan blivit lynchad :PBeige


Är det illa att jag känner för att dra ut och dricka drinkar, baaaara för att få en ursäkt att ta på mig mina senaste klackar? "/
Mjau


Så varje gång Britney Spears "I wanna go" spelas på mtv (vilket är väldigt, väldigt ofta kan tilläggas) så dyker samma fråga upp i mitt huvud:

Whoooo's that hot police officer???

Efter lite efterforskningar (tack google) så fick jag reda på att han heter Adrien Galo och är en av hennes dansare. Suck... och så valde hon att skaffa barn med K-fed? Stupid.
RSS 2.0