Ny vecka


Goood morgon! :)

En något halvhektisk vecka väntar mig. Har jag spenderat helgen med att vila upp inför den? Neeeeh. Jag har lekt snickare hela helgen för jag har spacklat, målat, borrat och skruvat ihop en hylla. Så nu är köket lite mer hemtrevligt än vad det är innan, och jag är lite mer händig än vad jag var innan.

Så tack för det Jesper :D

Nu måste jag gå och slänga in lite tvätt, dra ut på en springtur och köra vanliga röjet innan det är dags för att jobbet.Medan färgen torkar...Det var en fredagskväll. En tyst fredagskväll då jag drabbades av en plötslig insikt och jag kunde se allting klart. Jag kunde se hur allting skulle sluta innan det hade hänt. Det fick dom där tårarna att komma, duärotroligtkall och allt det där men vem är du att säga nåt sånt?


Så kom tisdagen och det var bara att välja. Do or don't. Öppna slut är inte min grej, slut över huvud taget är tyvärr inte min grej! Så jag gav det ett sista försök för vem vet du kanske hade något att bevisa. Det var ett test som du inte klarade, väntat nog.

Onsdag morgon och allt är som vanligt enligt dig. Och jag spelar gärna med. Du vill ha mindgames så varsågod, vi säger vad vi vill utan att mena det. Med vetskapen om att det inte leder någonstans. 

Det finns ingenting att oroa sig över längre.

Nu ska jag gå och dra bort tejp så besos :-*


 

En annan sorts underhållningFörra veckan spenderades lördagen med bubbelbad, champagne, shotar och hugos. Ikväll har jag istället fötterna nerkletade med målarfärg då operation göraomköket har inletts. Livet kan inte alltid vara glamouröst;)
Fredag

Nu äre slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyys!

Eller jag ska väl inte gosa ner mig i soffan riktigt än. Nu blir de städa järnet och försöka att inte somna medan jag gör det

:-*
Hon var den som kände efter så de spraka, kunde glittra men sen va de som hon dogJag är lättövertalad. Jag säger "jag jobbar imorn så jag ska ta det lugnt", alla säger "Kooom igen" och beställer in mer. Och sen ännu mer. Och helt plötsligt är klockan halv två och vi har hamnat på ett dansgolv med händerna i luften vilket trots allt är lite svårt att ångra när man har så jävla kul. Helt plötsligt är jag på en uteservering med en cigg i ena handen och en cider i andra utan att vara helt säker på hur någon av de båda sakerna hamnade i mina händer. Helt plötsligt hör vi introt till wefoundlove och fimpar ciggen.

Och sen, det bästa av allt. Vi dansar omringade bland folk vars ansikten och kroppar flyter ihop till en enda massa, jag vänder mig om och ser någon som sticker ut ur mängden. Helt plötsligt så står du där, och du ler och jag ler nog ännu bredare så jag lägger armarna om dig och kysser dig och det känns som att jag inte vill sluta när jag väl har börjat. 

Det var helt klart värt söndagens huvudvärk.RSS 2.0