För långsamt, för snabbt men aldrig i takt

Fredagen spenderades i solen tillsammans med resten av stan på "munken in the park". Det var inte en chans att jag tänkte stå i kön till öltältet så det blev att se Krunegård på håll och utan en öl i handen. Och Krunegård är ju ändå Krunegård, och jag måste ändå säga att han gjorde det bättre än Linnros förra året...

Inte så konstigt förstås. På samma sätt som det är enorm skillnad på att se Kent live i norrköping eller sthlm jämfört med när dom spelar i Eskilstuna. (Och nu när jag skrev detta fick jag en längtan tillbaks till Parken Zoo och hur alla hoppade runt i spöregnet till tonerna av mannen i den vita hatten) Borta bra, hemma bäst. Prinsessan av Peking, Hollywood Hills, Hela livet var ett disco, Norrköping, Ibland gör man rätt ibland gör man fel, Jag är en vampyr... jag gillade låtvalen. 

Vi försökte oss på Trädgårn efter spelningen, och det var inga problem att komma in men för att citera Björn Gustavsson så kom vi knappt ut. Det var helt enkelt smockfullt så det blev drinkar på Hugos uteservering istället.

Lördagen bjöd på en tripp till skärgården, en nostalgisk springtur i Abborreberg och mysig filmkväll i soffan med fruktsallad, ost o kex. Söndagen har bjudit på lite shopping, lite glass på Halvars och nu väntar en tripp till gymmet. 

Skön helg helt enkelt. Och tur är väl det, för nu blir det jobb fyra helger i rad ;) 
Hittade en söt bild på min Wall på Facebook häromdagen :)

Kommentarer
Postat av: Kalle

gruppkramar är bra. krunegård lever han? hade jag gärna sett men första skivan va så mycket bättre än det som kom sen!

2011-07-11 @ 16:11:26
URL: http://kallenilsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0