Life and love and whyLivet är inte en enkel historia för alla. Ibland är det svårt som fan. Så svårt att alla vi som har haft det relativt lätt inte kan förstå exakt hur svårt det kan vara.

Jag hajar att man inte kan vara med om så mycket skit utan att få en del... mindre "defekter". Så jag fattar alla aggressionsutbrott och diverse störningar. MEN.

Jag hoppas att det slutar där. Att historien inte behöver upprepa sig som den nästan alltid verkar göra.

1. I slutändan är livet vad  du gör det till. Därför funkar det inte att alltid klandra alla andra för allt som hänt. Forgive and forget, rise above it, vad som helst. Bara välj att göra något bra. (Jag inser att detta är svårt när man har en skev verklighetsuppfattning om vad "bra" innebär)

2. Lär dig att se den andra sidan av historien. Det är så mycket mer lärorikt att se sina egna fel istället för alla andras. (Och ja, jag inser att även detta är svårt när har en mental ålder på 14)

3. På tal om det här med verklighetsuppfattning. Bra är inte någon som säger det du vill höra för att dom egentligen inte bryr sig. Bra är någon som kanske är en pain in the ass men som i slutändan vill dig väl. (Och jajaja, jag inser att jag definitivt inte besatt dessa lärdomar när jag hade en mental ålder på 14... dvs typ när jag var tolv haha)


Jag vet inte om jag är sarkastisk eller inte. Kanske lite. Can't help it.

good luck chuck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0