stövlar som fixar alltWilliaaam, yea yea yeaaah, stövlar som fixar allt
"Det är mina önskestövlar"

Nån mer än jag som tittade på william och hans önskestövlar när man var liten? Haha. Fick hur som helst introlåten på hjärnan nu när jag satte på mig mina gummistövlar. Måste säga att mina stövlar känns lite mer "fashion" än vad williams var dock xD

Hur som. Thank the lord för att det är fredag och att jag bara gör tre små fjuttiga timmar på det som skulle va min lediga dag. I helgen har jag en solohelg, ska inte ha nååååt med killar att göra över huvud taget. Förutom på jobbet då möjligtvis, det är ju rätt oundvikligt. Annars ska jag bara äta choklad i soffan framför nån riktigt tjejtjejigtjejfilm (mean girls 2 kanske vore nåt?).

Nu ska jag masa mig till jobbet. Gummistövlarna är på just in case, har ju varit en del skurar nu på morgonen...
Svensk sommar ;)


Efter regn kommer...översvämning?Vad försökte han bevisa? Att världen vore en mycket bättre plats om alla var blonda och blåögda? Eller att kristendomen är en så mycket fredligare och finare religion än alla andra? Alla vill ha ett motiv, men det finns ändå ingen logik att hitta i det här... det är bara jävligt hemskt, ondskefullt och sjukt. 


Allt som sägs en sån här dag har en tendens att kännas så trivialt.

Well. Idag väcktes jag av ett samtal och fick bege mig till worki worki iklädd mjukisbyxor, gympadojjor (alltså inte sneakers vi snackar gympaskor) och med håret uppsatt i en jävligt ful knut. Sedan var det bara till att plaska runt och försöka torka upp lite (läs ganska mycket) vatten som hade tagit sig in i lokalerna för att kommunen inte klarar av att hålla brunnar och avlopp iordning. I synnerlighet inte när det kommer galna mängder regn på väldigt kort tid.

Så jag vet att jag sa att jag gillar regn. Men jag tycker inte att den här händelsen behöver upprepa sig nu på ett tag. And just in case it does, så låter vi inte datorn stå på golvet från och med nu...
She's a messVa de bara jag som hade svårt att sova inatt eller? vaknar upp mitt i natten av ett ljuuudligt "KABOOOOM" som varade i en halv minut. Vrider lite på mig och hör ett "Va e klockan" från andra sidan sängen. En oerhört yrvaken konversation inleds:

- Va fan va de där egentligen
*ljudligt smatter mot fönsterbrädorna*
- De va nog åskan
- Neeeeh de va ett flygplan... *snark*

Anyways. Det var åskan, men det lät ungefär som om ett flygplan kraschade i sovrummet.

Sist men inte minst!
Somebody pleeeeease get me a hairdresser, 'cause I look a mess!!!


Life and love and whyLivet är inte en enkel historia för alla. Ibland är det svårt som fan. Så svårt att alla vi som har haft det relativt lätt inte kan förstå exakt hur svårt det kan vara.

Jag hajar att man inte kan vara med om så mycket skit utan att få en del... mindre "defekter". Så jag fattar alla aggressionsutbrott och diverse störningar. MEN.

Jag hoppas att det slutar där. Att historien inte behöver upprepa sig som den nästan alltid verkar göra.

1. I slutändan är livet vad  du gör det till. Därför funkar det inte att alltid klandra alla andra för allt som hänt. Forgive and forget, rise above it, vad som helst. Bara välj att göra något bra. (Jag inser att detta är svårt när man har en skev verklighetsuppfattning om vad "bra" innebär)

2. Lär dig att se den andra sidan av historien. Det är så mycket mer lärorikt att se sina egna fel istället för alla andras. (Och ja, jag inser att även detta är svårt när har en mental ålder på 14)

3. På tal om det här med verklighetsuppfattning. Bra är inte någon som säger det du vill höra för att dom egentligen inte bryr sig. Bra är någon som kanske är en pain in the ass men som i slutändan vill dig väl. (Och jajaja, jag inser att jag definitivt inte besatt dessa lärdomar när jag hade en mental ålder på 14... dvs typ när jag var tolv haha)


Jag vet inte om jag är sarkastisk eller inte. Kanske lite. Can't help it.

good luck chuck!


MittiveckanAaaaaaaah!

H&M katalogen mötte mig när jag kom innanför dörren efter en lång arbetsdag. En katalog fylld med H Ö S T :D :D Love it! Nästan lika mycket som jag älskar de första vårtecknen.  Tyvärr är jag så sjukt trött efter den här dagen att jag inte orkar bläddra igenom den.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

En vän är en vän är en vän är en vän...
Du ställer frågor och sen gillar du inte svaren du får. Så nu säger jag hellre ingenting. En vän är en vän är en vän. 


Nu somnar jag -.-


 Limbo
Ibland vill vi inte fundera över varför vi gör saker. Alla handlingar får konsekvenser. True. Men det är skönt att inte tänka på dom ibland. Den kakan tenderar såklart att ha bitter eftersmak. Vi vill bara göra något som ger oss den där välbehövliga kicken. Även om vi måste hantera abstinensen efteråt.


Oftast verkar det som om vi hamnar i nån sorts limbo mellan rätt och fel. Jag borde inte, jag vill, jag ska inte, jag måste.

Ett beslut, one way or the other. Tänk hur mycket tid vi skulle spara på att inte spela spelet hela jävla tiden. På att säga det rakt ut istället.

Ring och jag kommer svara

Säg "kom hit" och jag är där om fem

Be mig att gå och jag gört.

Och ändå finns det inget slut på limbon. Förmodligen eftersom följande är sant:

"As human beings sometimes it's better to stay in the dark. Because in the dark there may be fear, but there is also hope"


Ah well... nu ska jag gå och lägga mig bredvid en riktig gulleplutt, som uppenbarligen blir en riktig diva när han inte får mat. Don't tell him I told you that ;)

 

 

 
Monday!


Fram med gummistövlarna!

Regnet smattrar på rutorna vilket gör att det känns helt okej att spendera ännu en dag på jobbet. Jag älskar att vara inne när det regnar ute ;) Det är visserligen inte helt fel att vara ute när det regnar heller. Jag gillar regn, för det mesta.

Nog pratat om regn. Special day today, och nej jag har inte glömt det. Happy B-day vännen!
En bild från mitt ytterst glamourösa liv just nu, tagen i en dammig spegel, iförd mina mystofflor som får mig att se riktigt farlig ut och med den något värdelösa dammsugaren i bakgrunden. I'm glad it's monday. Tillbaks till rutinerna igen!


Stay there, cause I'll be coming over...
- - -

A moment, a love
A dream, aloud
A kiss, A cry
Our rights, Our wrongs

- - -

Idag fastnade den här låten på min hjärna och jag skulle egentligen vilja lyssna på den på repeat hela dagen. Det är rätt oundvikligt att inte helt plötsligt slungas tillbaka till ett helt annat år och en helt annan plats. Med erkännanden som kanske inte borde ha gjorts men som lyckligtvis aldrig förändrade något. Jag fick veta något jag egentligen redan visste. Du fick samma svar som du hela tiden förväntat dig. På det här sättet kunde du fortfarande reta mig för att jag inte kunde diska ordentligt (enligt dig)... och spela mario cart som du självklart alltid skulle vinna. Och så kunde du le åt mig från andra sidan baren och säga "blev det för mkt ikväll hjärtat?"

Och tro mig när jag säger att det var waaaay better that way.


Nu väntar jobb ^^

:-*


Four days

God förmiddag ^^

Jag passar på att styra runt lite här hemma så att man kanske kommer hem till en ren och fin lägenhet sen ikväll. Eller ja, hyfsat i alla fall. Eftermiddagen kommer ju att spenderas på jobbet idag igen. Jag har en del att säga men inget av det verkar vilja formulera sig i en sammanhängande text. Så därför blir det här ett osammanhängande utdrag av vad som rör sig i mitt huvud idag:

1. Du har små söta rynkor vid ögonen som jag gillar.

2. Jag tror att en viss person var full igår, och fulla människor säger alltid för mycket. Jag bryr mig inte om dig, inte på något sätt. Det var längesen jag tröttnade på killar som försökte ge mig skuldkänslor för att jag inte brydde mig. Som varvar "du har fina ögon" med spydiga kommentarer utan nån som helst relevans. Lägg ner.

3. Din famn är nog den bästa man kan somna i, vilket jag iofs insåg för över sex år sen but still.

4. Alla gillar olika, true. Jag vill inte bli behandlad som en prinsessa eller en porslinssak som kan gå sönder när som helst. Jag är varken särskilt prinsesslik eller lätt att ta sönder. A little less sixteen candles, a little more touch me helt enkelt.
Frostat glas


Den lediga dagen resulterade i lite spontanshopping, fika med V och en hel del ingenting.  Jag kanske borde starta en blogg så att du kan läsa mina tankar. Det finns bilder på oss som jag inte kan sluta titta på. Han säger "fortsätt" även om han helst vill att jag gör samma sak som han just nu. Jag fortsätter. När han var varm var jag iskall, sen bytte vi roller och jag förstod ingenting. Han är så olik mig på flera sätt och ändå finns det inget mer kompatibelt än oss. Ibland är han så lik mig. Samma bra sida som är så lätt att ta för given, samma dåliga sida som gör att man inte kan slita sig. Du säger att det är en redan förlorad kamp men ändå är det vi som är här. För du sa ju nånting om att aldrig sluta kämpa. Han älskar dig sjukt mycket. Ibland känner jag mig som en idiot. Ja men vi är idioter.

Och sist men inte minst:
Det där med varannan vatten är ett skämt. All in.

Allt känns väldigt glasklart nu va? För långsamt, för snabbt men aldrig i takt

Fredagen spenderades i solen tillsammans med resten av stan på "munken in the park". Det var inte en chans att jag tänkte stå i kön till öltältet så det blev att se Krunegård på håll och utan en öl i handen. Och Krunegård är ju ändå Krunegård, och jag måste ändå säga att han gjorde det bättre än Linnros förra året...

Inte så konstigt förstås. På samma sätt som det är enorm skillnad på att se Kent live i norrköping eller sthlm jämfört med när dom spelar i Eskilstuna. (Och nu när jag skrev detta fick jag en längtan tillbaks till Parken Zoo och hur alla hoppade runt i spöregnet till tonerna av mannen i den vita hatten) Borta bra, hemma bäst. Prinsessan av Peking, Hollywood Hills, Hela livet var ett disco, Norrköping, Ibland gör man rätt ibland gör man fel, Jag är en vampyr... jag gillade låtvalen. 

Vi försökte oss på Trädgårn efter spelningen, och det var inga problem att komma in men för att citera Björn Gustavsson så kom vi knappt ut. Det var helt enkelt smockfullt så det blev drinkar på Hugos uteservering istället.

Lördagen bjöd på en tripp till skärgården, en nostalgisk springtur i Abborreberg och mysig filmkväll i soffan med fruktsallad, ost o kex. Söndagen har bjudit på lite shopping, lite glass på Halvars och nu väntar en tripp till gymmet. 

Skön helg helt enkelt. Och tur är väl det, för nu blir det jobb fyra helger i rad ;) 
Hittade en söt bild på min Wall på Facebook häromdagen :)

Off track
Det är förmodligen bristen på springturer (spooking with my sanity)

Det faktum att mina ben är fläckiga (dags att skrubba bort turkietbrännan kanske)

Mina naglar söndertuggade

Just talk me out of it. Säg nåt som får mungiporna att peka uppåt och ögonen att hålla sig öppna. Eller skit it. Jag tänker hoppa in i duschen nu, sen somna.

Wäh!


errorJag är inte världens mest tekniska människa. Inte världens mest otekniska heller ska tilläggas. Jag vet i alla fall hur man trycker ctrl alt delete (internskämt och skall så förbli). 

Anyways. Så idag hade jag problem med vår tv på jobbet. Tanken är ju att den ska visa bildspel med reklam, och massa fina shoes. Well, idag visade den bara en bluescreen. Och det gillas ju inte! Så jag fifflar lite med fjärkontrollen när jag hör ett:

"Går det bra"

Varpå jag vänder mig om och ser en av våra kära vakter bakom gallret.

"mja inte direkt" svarar jag.

Och vakter är bra att ha vill jag bara påpeka. Dom räddar en när man låser in sig själv i butiken, jagar iväg jobbiga människor och tydligen så hjälper dom nu även till med teknikstrul. Bra killar helt enkelt ^^ 
 
Grabsomebodysexytell'em...God morgon!

Eller kanske inte riktigt men typ. Tog en sovmorgon till 10 idag, men jag var tvungen. Drömde att vi hade en lägenhetsvisning och jag ville hinna se hur alla rum såg ut så kunde ju inte vakna då :)


Anyways. Nu beger jag mig in till stan för en lunch med V och sedan en tripp till gymmet. De va alldeles för längesen och jag kan ju inte låta kroppen förfalla hur som helst.
Weirdness- Heeeey!

- Men tjaaa!

- Kul vi hade det i onsdags va ;D

- Jajjemän, men du va lite full va?

- Aaa och du va lite närgången...

Ja... så kunde det ha låtit meeeeen. Istället tog jag på mig min bästa vaddådethärärförstagångenjagserdig-min och försökte leka professionell. Det gick sådär.

Ni vet vad dom säger. Work and play. Jag får alltid en väldigt obehaglig känsla varje gång man är på krogen och nån känner igen en från ens jobb. Som att man borde hälsa, känna igen, putsa folks skor eller nåt. Ungefär lika awkward blir det när någon på ens jobb känner igen en från krogen. Som att man borde va berusad och dansa omkring.

Det blir konstigt helt enkelt, is what I'm saying. Nu väntas en springtur! 


 


Interedoför'tGissa vad jag har gjort idag?

Något väldigt okarakteristiskt för en sån som mig. Jag har suttit barnvakt, eller snarare hjälpt J att sitta barnvakt. Först gick vi på dinosaurieutställning, sen ville dom träffa mina katter så det fick dom göra. Då kom ju spöregnet så vi fick hänga här ett tag varpå jag insåg att jag har inga som helst barnvänliga filmer hemma. Övervägde att sätta igång "mean girls" men vi roade oss med att spela mariocart på wii istället och prova skor. Det var ju trots allt två små tjejer och då kan man ju inte förvänta sig att få ha sina skor ifred ;)


Det kan va kul att hänga med småbarn ibland. Dom är söta och dom säger roliga saker men... jag har verkligen inte den där "mammagrejen" som en del tjejer verkar ha. Förhoppningsvis beror det bara på att jag är 21 och älskar tre saker:

- skor
- män
- choklad

inte nödvändigtvis i den ordningen. Barn är inte med på listan än på länge.Men visst, vi är grymma barnvakter ^^RSS 2.0