Jag är inte bara söt, jag är smart också ^^


Det rör på sig. Allt jag behöver göra är att överleva den här helgen. Alla rätt på mitt "prov" igår, trots att jag fick provet i onsdags och skulle lära mig allting till fredagen. Och onsdagen jobbade jag ju, så inte mycket tid att plugga på.

Ibland är det jävligt skönt att vara "Pluggsmart".

Ikväll kör vi järnet. Tagga tagga tagga!!! Snart är vi på andra sidan av den här helgen..."Ingensamhällsinformationfrånsvenskakyrkantack"


Jag vet inte hur många "reklamblad" jag får från svenska kyrkan varje vecka. Fast att det står "ingen reklam tack" på dörren. Antar att dom tycker att det räknas som samhällsinformation då.

Jag får lust att spy på dessa äckliga pappersblad bara för att dom står för nånting som jag är så väldigt mycket emot. Ungefär som när man går på stan och så ser man några stackare som står o delar ut några flyers. Jag tar alltid en för att va snäll, men nästan alltid visar det sig vara nån skit från ung vänster. Usch, känns hemskt att ens ha tagit i broschyren "/

Hur som helst så verkar det som att jag inte är ensam om att ogilla svenska kyrkan. För imorse låg det ännu en gång ett sånt där reklamblad framför dörren. Och på reklambladet låg det en spya.

Verkar som att någon av mina katter har varit lite dålig i magen inatt :)

Kärlek gör fan ont.

Eller ja... matlagning gör väldigt ont i alla fall. Det är verkligen katastrof när jag ska laga mat. Jag tappar allt som går att tappa. Glas, tallrikar, ägg, saltkar. Jag skär mig när jag hackar saker, och jag bränner tungan när jag ska provsmaka nånting. Köket ser ut som kriget när jag är färdig. Och här sitter jag med en brännskada på handen för att jag råkade hålla lite för länge i ett hett handtag.

Och så var du ändå inte hungrig när du kom hem haha.

Story of my life ;)-
We had this story of the impossible,
a tale best told softly.
One of make-believe,
Maybe impossible to achieve
but I'm so close
-I feel like dyingÅrets första springtur avklarad.

Det gick väl inte så bra kan man säga. Formmässigt väldigt bra, man blir alltid förvånad över hur mycket kondition man har kvar trots all julmat ;)

Det är väl först efter springutren som problem uppstår. Det känns som att jag ska dö. Som att få njurstensanfall, mensvärk och huvudvärk på samma gång. Så känns det i typ tio minuter, sen går det bara över.

Men dom tio minutrarna är inte roliga, och nu när det ändå har blivit såhär ett par gånger blir jag ju inte precis peppad på att dra ut o springa igen, när man inte vet vad som väntar när man kommer hem.

(parantes.. är det nån mer än jag som tycker att halebopreklamerna bara blir mer o mer störande? liksom "halebop I'm surfing tonight and I like it very much" jag får lust att slå sönder TV:n!!!!)


Såhär harmoniskt vill jag att de ska va när ja springer

Turnyourbackonit

Det kan bara betyda en sak.

Provemewrongalready

Everyday I fight the urge to text you or talk to you
Telling myself that if you wanted to talk to me
You would
Lyxigt
Något som är väldigt skönt, och då menar jag verkligen väldigt skönt, är att få fotmassage av ett par varma händer. Jag älskar't, det är i klass med att bli masserad i hårbotten. Eller kliad på ryggen.

Tack Jesper för att du tar så bra hand om mig ^^


0321 over and out

Det är inte lätt att komma ner. När du väl är uppe känns det som att du kan gå flera månader utan sömn. Innerst inne är jag så trött just nu. Men jag kan inte komma ner.


  
Klarspråk, så efterfrågat. Säg vad du tänker, förklara vad du menar, berätta hur du känner. Vem gör sånt egentligen? Ingen. Vi söker desperat efter uppmärksam på andra sätt. Provocerar fram reaktioner. Tolkar sönder de känslouttryck vi lyckas framkalla. Det blir allt annat än klarspråk. Det blir totalt oförståeligt.


För övrigt är det inte meningen att nattbloggning ska vara... okomplicerad. Eller totalt oförståelig heller för den delen. Äsch vad fan är meningen med nattbloggning egentligen.

Att ögonlocken lägga på sig några extra kilon så att de blir riktigt tunga. Så att man kan lägga sig ner i sängen och faktiskt sova. Det är verkligen inte lätt bredvid dig. Att sova alltså... när man kan göra så mkt annat. 


Och varför känner du att du måste ha någon? Förhållandetypen. Vad är det ens? Lär dig att leva med dig själv först. Så enkelt är det.
But in my heart it's springJag kan inte sluta tjata.

Jag vill att det ska va vår nu så att jag kan ta på mig ett par sandaletter, dra ner på stan och sätta mig på en uteservering och käka glass. Fast att jag inte ens gillar glass.

Ta en promenad runt strömmen. På våren kan man inte bo bättre än där jag bor!

Jag har en värdelös kväll framför mig... följd av en värdelös lördag. Följd av en ganska värdelös vecka next week. Om jag är peppad? Hahahaha

Jag är bara glad att du ger mig lite välbehövlig energi.

Styrka


Så jag vet att det fortfarande är Januari och att det fortfarande ligger snö på marken. Men lagerhyllorna börjar fyllas på med tygskor, träskor, vårskor helt enkelt. I alla butiker ser man hur våren frontas och REA:n backas. Vilket innebär att det faktiskt är vår.

Ett av mina typ hundra nyårslöften var ju att börja styrketräna. And I have. Eftersom jag har varit en ganska duktig konditionstränare som även gör minst hundra situps om dagen så känns det som att jag har ett relativt bra utgångsläge. Förutsättningarna för beach 2011 ser rätt bra ut med andra ord.

Hur som. Det är ganska kul det där med styrketräning, man får ju helt andra resultat. Det känns dagen efter, till och med syns dagen efter. Efter bara en halvtimme på gymmet.

Varför började jag inte med det här tidigare?Åh kära mage, tänk så fin du kommer vara om 6 månader!

Dethärärnåtsominteensharhänt


Ett liv utan internet...

De senaste dagarna har jag fått känna på hur det känns. Ganska harmoniskt faktiskt. Man får väldigt mycket mer gjort när man inte har tillgång till inet. Man kan inte fastna framför bloggar, eller få för sig att kolla nån tvserie över nätet... man blir inte distraherad av facebook. Och man har noll koll på vad som händer i omvärlden, kan bara fokusera på sitt eget. 

Och det kanske är lika bra att jag inte haft tillgång till internet mitt i allt det här. För då kanske jag hade skrivit nåt om skrik, gråt och snöstormar. Kärleksstrul eller bankkortsdramatik. Eller om den där cocacolaflaskan som höll på att förstöra mitt vardagsrum.

Nu när det inte finns noterat i varken facebookstatusar eller blogginlägg så är det nästan som att det aldrig ens existerat.

 


Aroundhere


Fredagskvällen spenderas solo... för första gången på länge. Inte riktigt van vid detta. Eller nej, stryk det, för nu ringde en "hemlig, mystisk man" till mig och meddelade att han ville hålla mig sällskap.

Har spenderat fredagskvällen i soffan med tända ljus och spotify. Kör en väldigt old school lista ikväll med counting crows, Goo Goo Dolls, Matchbox Twenty osv.


Round here he's always on my mind
Round here, hey man I got a lot of time
Round here we're never sent to bed early
And nobody makes us wait
Round here we stay up very very very very late
I can't se nothing nothing round here
JB

Det börjar med hans röst. Det hesa, det rastlösa, det desperata. Eller den tröstande och stillsamt melankoliska. Sättet han uttalar orden på, de ibland runda r:en det ibland vassa uttrycket. Sen så handlar det om orden i sig. Saker som man känt men som man aldrig lyckats formulera fram. Även om han egentligen menar något helt annat. Killen är ett geni helt enkelt. Och som de flesta män blir han bara snyggare med åren också.  

Haha, och tänk alla killar som tror att jag vill ha en Brad Pitt, Vin Diesel eller Christiano Ronaldo :)

Se och lär säger jag bara 


Awkward...Jag vill ha vatten, i icke fryst form. Smatter mot fönsterrutorna liksom. Tills dess tänker jag gå runt här hemma i mina nya, fina vårskor och drömma mig bort. Kanske ta lite bilder på mig i min nya bikini så att jag kan göra en Pinupkalender till Jesper :P hoho

Gjorde just ett litet skamlöst skämt på facebook om det, eftersom Jesper skröt i hans status om hans nya kontor. Så jag föreslog att jag skulle komma dit med en fikus och en bild på mig, samt en pinupkalender. Men det blev lite awkward när hans mamma kommenterade och skrev att hon skulle ta med en bild på henne. Det liksom dödade kommentarsfältet lite ;) hahah

Ny ska jag fixa mig lite tills jag ska till anna för att inta föda och alkohol!! : ) 

Seghetstillstånd


Jag har hamnat i ett "seghetstillstånd". Ungefär som om det nya, hurtiga året inte riktigt har hunnit börja än. Lite som att vakna upp med en baksmälla, en mycket långdragen baksmälla av den sorten man brukade få dagen efter studentfesterna när inträdet var gratis och drinkarna kostade 30 spänn.

Det tar emot att gå upp på morgonen, det tar emot att ligga kvar i sängen. Jag skriver upp punkter med saker som ska avverkas under dagen, men det slutar alltid med att alldeles för få punkter stryks från listan. Jag vill gå till gymmet, jag vill inte gå till gymmet, jag kan inte bestämma mig. Jag är seg helt enkelt!

Varför är man så... allt eller inget liksom. Imorgon ska bli annorlunda. Imorgon ska jag avverka punkter som aldrig förr, belieeeeve me.

Förresten tänker jag somna på din arm inatt igen, det var mysigt ^^

Medtidenpåminsida


Jag vill få dig att le, men jag vet inte hur just nu. Det kanske är för mycket vardag, när helgerna blir långa blir dom lätt meningslösa. Och vi som har vant oss vid att vara utan varandra. Långt ifrån varandra. Och vi har vant oss vid att inte ha tid, så när vi väl har tid så vet vi inte vad vi ska göra med den. 

Vi har tid nu i alla fall, så jag tänker hoppa in i en dusch. Joina, så gör vi nåt vettigt med tiden istället. 

Deal? Vårkänslor take twoUpdate: Jag kunde inte hålla mig... så nu har jag beställt skorna och bikinin :)

Det värsta är att... imorse kände jag mig lite uttömd på känslor, oinspirerad osv. Det enda jag egentligen kände för att göra var att köpa vårkläder. Så jag tänkte att "det är det sista jag ska göra", bara för att det inte är bra att shoppa bort de som inte känns bra. Sen glömde jag bort att jag hade tänkt det :)

Men skitsamma. Det är min belöning för att jag har jobbat på nyårslöfte nummer.... jag vet inte vad jag är uppe i längre... men ett löfte är i alla fall att jag ska ta körkort! Jag har varit jätteduktig och övningskört plus att jag har klarat hälften av alla teoritester som jag har på mitt teoripaket på datorn. Grym är jag!
Längtar tillbaka till All-inclusive hotellet i Egypten. En veckas degande vid poolen med en drink i handen
är precis vad som skulle behövas nu!


Vårkänslor


Eftersom det snöat ute så mycket idag, vilket gör mig lite ledsen eftersom jag vill ha VÅR nu, så har jag suttit med H&M katalogen och tittat på vårkläder. Jag älskar när H&M katalogen dimper ner i brevlådan. Även om man inte hittar så mkt egentligen, så får man så underbara vårkänslor av att titta på alla fina bilder.

Har i alla fall hittat vad som kan bli årets första (!) skoinköp och även årets tillökning i bikinigarderoben.

Fan vi skiter i vintern o drar utomlands. Nån som är på?


[x] CHECK!

3 Januari och idag har jag lyckats införliva alla mina nyårslöften... typ... jag hade jäkligt många.

Jag vaknade av att jobbet ringde, men jag behöll min lediga dag. LÄRA SIG SÄGA NEJ [x]

Jag städade hela lägenheten. SE TILL ATT TA TID TILL ATT STÄDA [x]

Och som om inte detta vore nog så gick jag till gymmet och körde afro. TRÄNA [x]

Känns bra. Men har flera nyårslöften kvar att ta tag i i jakten på att bli en bättre, sundare och mindre sönderstressad människa.

DethärärbörjanpåennydagJag lyckades faktiskt hålla mina löften till mig själv. Nyårsaftonen gick relativt lugnt till.  Det började med middag på Athena (världens bästa grekrestaurang) där jag åt underbara fetaostbiffar med citronpotatis. När vi var mätta och belåtna fortsatte vi mot nyårsfesten.


Imorse vaknade jag utan någon som helst baksmälla, utomhus var det plusgrader. Och jag hade en sån där underbar känsla av nystart. Nytt år, nytt oskrivet blad. Och det känns verkligen som att det här kommer att bli så jävla bra :)

 
Det här året orkade jag inte ha klänning på mig, så det blev ett par
halvskumma kostym/haremsbyxor med ett vanlgit vitt linne tillRSS 2.0