Svärfarmorsdröm?Är glad och nöjd efter dagens jobbdag. Har haft så många söta och tacksamma kunder idag. Det har jag iofs varje dag ;) 

Ah well... idag har jag definitivt varit lite halvyr. Roligaste händelsen idag måste ha varit när killen som jag börjat kalla för McDreamy kom in på jobbet. Han är en riktig svärmorsdröm för övrigt typ lång, mörk och jätteblå ögon toppat med ett pepsodentsmile som skulle få vilken morsa som helst att smälta. Hans polare skulle i alla fall köpa skor so far so good.

McDreamy ler sitt pepsodentleende och säger "Du... det är rätt charmigt men" *pekar på min skylt*. Då har jag självklart satt min jobbskylt uppochner hahahaha! Det gör jag rätt ofta kan tilläggas, men så är det när man föddes blond! På något sätt urartade det hela till en lång diskussion om syskon, sjärntecken och ensamhet? Det hela var väldigt djupt i alla fall. Så nu kan vi även konstatera att svärmorsdrömmen är trevlig och har humor. Nåns mamma kommer bli väldigt lycklig en vacker dag haha!

Själv har jag väl aldrig varit så mycket dröm för vaken min eller någon annans mamma :P Men någons farmor tycker i alla fall att jag har fina ben (que...) fina ögon (yeah well) och bra tänder (söt eller?). Det var efter ett par glas vin så jag tänker ta det med en nypa salt ;)


Kommentarer
Postat av: J

Haha :D Tro det eller ej, men du har charmat henne även i nyktert tillstånd ;)

2011-04-24 @ 21:33:13
Postat av: Kalle

yes, såg den på scorett men hade bara 40, antar att damstorlek är mindre eller smalare? jag har 40-41 annars, men den ska finnas upp til 42, 41 står på det scoretts hemsida. får be syrran kolla i göteborg eller så ska jag ju upp till sthlm nästa vecka! tjejmodellen är mycket snyggare än alla liknande herrmodeller med massa fåniga krusiduller på haha! har ni några andra heta nu? gillar fred perrysneakersen som är lite converse över. stilren! vill ha 2 nya par skor :)

2011-04-25 @ 19:50:00
URL: http://kallenilsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0