He doesn't look a thing like JesusEn bild liksom. Så går det när man liksom ber om det. När jag var fjorton var du det finaste jag sett. Det var på den tiden man tyckte de va lite tufft med killar som trimmade sina crossmoppar och blev jagade av polisen. Jag föll för det, men du föll inte tillbaka.

Vi var "vänner" ett tag. Hela den här historien borde egentligen sättas inom situationstecken.

He doesn't look a thing like jesus
But he talks like a gentleman

Du sa "Jag vet inte varför men den låten påminner mig om dig... och det är inget dåligt alls" och "Jag kanske inte ser ut som Jesus men..."

Det är första gången jag ser en bild på henne. Hon ser annorlunda ut mot vad jag hade tänkt mig. Den största anledningen till att vi tog på oss våra vita mössor, sjöng lite om studentens lyckliga dar och aldrig pratade med varann igen efter den dagen.

Nånstans hade jag trott att det skulle bli tvärtom. Det var ju du som retade mig över mitt seriösa förhållande, du som skulle va singel tills du var 35. Nånstans kändes det mer troligt att det skulle vara jag som gick runt med en barnvagn och... allt det där. Jag menar bara med tanke på hur andra och tredje ring var. Panik en gång i månaden.

Nu för tiden har du dubbelhaka, det har hon också. I look at you and I feel nothing. Hade det här varit en film hade jag varit skadeglad bara för att jag är ung, vältränad och snygg fortfarande. Men det här är liksom verkligheten, and you look happy. Och den person jag brukade känna förtjänade att vara lycklig, så det gör mig glad


image81
När vi var små :)
Kommentarer
Postat av: Kalle

varför förstår jag inte alltid det du skriver? hehe.

är det ni igen eller hur är det? :)

2011-04-14 @ 22:04:40
URL: http://kallenilsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0