So brown eyes I hold you near

 

Jag vet precis vad du menar.


Jag kan tänka mig att det är mindre plågsamt att dricka två liter aceton. Den där känslan av att hjärtat är på väg att vittra sönder. Jag har känt så många gånger, av flera olika anledningar. Oftast inträffar det när känns som att man är på väg att förlora någon eller något.


Jag tror att det är det som är grejen. Att du har insett att du faktiskt har förlorat henne. Innan fanns alltid möjligheten, även om du inte saknade henne nu så kände du att ifall du skulle börja sakna henne så kanske det skulle gå att få henne tillbaka. Det är som att se en dörr stängas långsamt framför ögonen på en. En dörr med en skylt där det står ”Du är inte välkommen längre” typ. Bara för att understryka hur jävla plågsamt det är.


Well… jag skulle kunna säga ”jag finns här ifall du behöver mig”. För det är sant, jag finns här om du behöver mig. Men de senaste gångerna har du typ hellre legat med huvudet i kudden än att prata med mig vilket jag ser som något av ett tecken. Så du behöver inte anstränga dig för min skull även om jag kommer att anstränga mig för din skull.

Det är sån min personlighet är. Once you’re in you’re in. Dumlojal kallas det.

“Och ja, hon är en jävligt bra vän. Om inte den bästa vän man kan ha”
Se det finns dom som inte tar det för givet <3


Kommentarer
Postat av: Marcus Å

Haft det bra i helgen då?

2011-04-18 @ 09:21:26
URL: http://slipsens.se
Postat av: Kalle

hörru T! du verkar ju hur TOPPEN som helst, men jiiiklar vad du tänker, analyserar och längtar (man märker det hehe). du är lute hemlighetsfull, skriver så man inte vet vad det handlar om ibland, men man får fundera lite..samtidigt som man anar. och jag får lite känslan av att en av världens bästa tjejer tänker för mycket! får lite känslan av att du är den där tjejen som får alla att känna sig välkomna på festen, kan ha kul med alla typer av människor, vågar ge gliringar och är socialt till max, inte har några hämingar och som får folk att öppna sig fort... jag matar på nu men iaf... jag vet inte var jag vill komma, tappade tråden. men jag tror jag försökte säga att jag inte förstår dig ibland men att du verkar vara en som pärla! ut i solen och vänd dig om, tror fasen det står en hel drös med drömprinsar där som skulle döda för dig. hm verkar jag full? haha. bara det gick fram att du verkar bra :)

2011-04-18 @ 11:44:07
URL: http://kallenilsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0