Pappa Polis och Jesper i rosa morgonrock


I lördags hade jag en liten pratstund med en av våra snälla&rara vakter om allt möjligt. Bland annat så gillade han mina skor, jag hade dom cognacsfärgade med de gigantiska träklackarna. Märkligt det där, när jag köpte dom var jag säker på att ingen kille i världen skulle förstå sig på dom men dom har faktiskt blivit godkända av alla hittills.

Anyways. Sen i söndags kommer samma vakt och hälsar på igen och ropar glatt:
Jag träffade din pappa inatt!
Vilket förstås skulle låta hur fel som helst om det inte vore för att vakten även jobbar som ordningsvakt på en krog och pappa är polis. Den sortens polis som är 1.90 och väger 100+ och som man inte gärna vill bråka med från vad jag har hört.

Så medan vakten står och pratar om hur alla bråkstakar liksom skingrar sig när skräcken och hans kollega visar sig så kan jag inte låta bli att le lite för mig själv. Tänker nämligen tillbaks på en ganska kul händelse en kväll för x antal år sen när jesper sov över hos mig. Klockan var väl typ 10 så vi hade precis gått och lagt oss när pappa kommer hem och behöver hjälp med sin laptop. Jesper var då den mest tekniska person som befann sig i hushållet men hade då inte så mycket kläder på sig för tillfället. Så han slänger på sig min rosa morgonrock, ett par tofflor och går ut till polisbilen som står parkerad på uppfarten. Där sitter även pappas kollega (även han storlek 1.90 biff) med laptopen som strular. "sha sha" liksom.

Hahaha :) Det är inga många killar som hade vågat gå ut i rosa morgonrock i det läget. Men Jesper vågar för han är en sjukt skön lirare haha!

Nu ska jag fortsätta med tvätten ^^


Kommentarer
Postat av: J

.. haha jag sitter lite här och ler av minnet :)

Tilläggas kan väl att det var en väldigt kort morgonrock :Pför övrigt, dina skumpaskor är riktigt snygga :)

2011-04-14 @ 10:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0