Festa aldrig med blondiner...

 

Guy: I'm never going to turkey! 
Veronika (blond): I wanna go to turkey, I wanna se the pyramides!


Jesper (blond) : When we were in turkey, we ate chicken
(asgarv, turkey chicken? Bara jag som tycker det är kul?) 
Jesper (blond): We ate chicken when we were... what's it called.. rafting? They served us chicken on the boat...
(Ser framför mig en kajak fylld med kycklingklubbor)


Det där snacket om att blondes have more fun? Väldigt tveksamt. Alla som nån gång har dejtat en blondin vet hur jävla roligt man kan ha åt dom :)


Och på tal om att ha roligt, eller att inte ha för roligt. Imorgon lovar jag mig själv att endast dricka två glas champagne. Och då menar jag inte inom loppet av två minuter. Nej nej. Jag lovar även mig själv att inte ge mig själv någon anledning till att känna "facebookångest" dagen efter, ni vet pga allt det där som någons kamera råkade dokumentera. Jag lovar även att jag INTE ska röka upp ett paket ciggisar. Inte en enda faktiskt, inte ett bloss. Och ser jag en snygg kille med en snygg röv så tänker jag gå åt motsatt håll, inga telefonnummer hit eller dit och inga drinkar. (Med undantag för vissa blondiner)

There, nu har jag i alla fall goda avsikter. Och kom ihåg att det är fan tanken som räknas! 
Det finns väldigt verkliga skäl till varför "facebookångesten" ofta infinner sig hos mig.
Usch...


 


... ^^

Det blev ett bra avslut på den här dagen också.
Även om mellandagsrean är ett kaos och ett maraton och allt det där.


Thaimat i soffan framför how I met your mother.

Nu väntar sängen. Eller snarare någon väntar på mig i sängen så, I have to go ^^Ung o dum o bakfull


Imorse var man inte kartig kan jag ju säga.

Usch. Jag som inte ens klarar av att dricka ett glas rosé utan att må pyton dagen efter. Men juldagen är ändå juldagen, då får man dricka lite mer än vad man egentligen borde o göra saker som man inte riktigt kommer ihåg dagen efter. 

Nu ska jag leka lite med min nya dator, en HP Envy. Bara för att jag så stormförälskad i min HP Pavillion och den här är even cuter.Förhoppningar och höga förväntningarJuldagen, hemvändardagen.

Och här hemma hade jag hemvändare från Israel och deporterade från Australien. Även en liten efterlängtad sthlmare vilket var mysigt. Jag drack redbull vodka och champagne, och fick niko-kickar utan dess like.

Men vi orkade aldrig ta oss in på nån av klubbarna. För även om man kände vakterna så hade det helt klart hjälpt att ha en förköpsbiljett, och jag rekommenderar ingen att stå ute i snö och minusgrader i tygconverse.

Men vi värmde oss på bishops arms med baileys, redbull/vodka och öl som jag beställde från en bartender med en söt rumpa. Han var cute över huvud taget i sin "oskarlinnrosfrisyr" och sin "markuskrunegårdklädsel". Aaa för det var en kombination av dom båda :)

Och Veronika beställde det hon ville ha samtidigt som hon avslöjade min fallenhet för hans... baksida... samtidigt som jag tappade jespers mobil i min drink. Så jag märkte inte ens när sötnosen kom fram och skulle tända ljus åt oss. Lång historia kort.

Utanför bishops träffar jag på en kille, som har en syster, och på nåt sätt så får jag henne att inse att bartendern är söt. Sen på nåt sätt så får Jesper hans namn och nummer, och denna brud börjar smsa honom och...

Summan av kardemumman är att nu sitter jag här med ett missat samtal som jag aaaaaldrig kommer ringa upp, från en ung bartender med en söt rumpa. Och jag hoppas att han inte dissade nån annan söt tjej för nånting som aldrig skulle hända.

För det är bara en av många saker som jag kan avslöja om mig själv redan nu.

Jag är inte den som ringer upp.
Jag är inte den som jagar efter.
Jag är inte den som letar upp.
Jag är inte den som tar kontakt.
Jag är den som kanske kommer att ge dig falska förhoppningar, få dig att hoppas på något. Sen kommer jag grusa de förhoppningar som jag råkat ge dig, tills du tror att du inte betydde någonting alls från början.
Danföredopparedan


Soffläge. Faaaaan va skönt.

Det känns som att jag påbörjade ett maratonlopp i mitten av November, ett maraton av total galenskap och alldeles för lite ledig tid. Och nu känner det som att jag passerat mållinjen. Vilket iofs är fel, eftersom jag endast är ledig julafton och sen kör det igång igen fram till nyår.

Meeeen nu tänker vi inte på det.

En sladdrig panpizza, knäckemacka och en och annan toffifee blir mitt snacks framför "The holliday". Perfekt danföredopparedan-underhållning.

Åh just fan jag hade några julklappar att slå in också. Hur som helst :)

GOD JUL! :) :) :)If I was a rich bitch...

... Så skulle jag inhandla dom här två klänningarna. Fast att jag aaaaldrig använder några av alla de klänningar jag redan har. 

 Ican'tbenormalwithyou

Vaknade upp och mådde skit. Feber. Drog till jobbet, fortfarande feber och sjuk but happy. Det är nånting med jobbet som får mig att må bättre.

Det är förmodligen alla underbara shoes... i kombination med mina grymma arbetskamrater... i kombinationer med alla kunder. Det finns dom som man bara vill strypa, men dom kan man garva åt och snacka skit om inne på lagret när dom har gått :P haha. Sen finns det dom som är underbara och som säger "krya på dig" när dom märker att man inte har nån röst att prata med :)

Aja.

This was a good day. Så nu ska jag gå o hämta tvätten nere i maskinen, sen lägga mig i soffan och mysa... tillsammans med den bästa myspersonen ever :) 

För jag kanske är störd och har problem med... laddade frågor. Men du gör mig lycklig, och jag behöver få va lycklig nu. 

Natti natti 
 Iwillgivetoyoutheloveyouseekandmore2011 ska blir annorlunda.

Jag ska lära mig att säga nej till folk, och "kontrollera mina känlor", vara kall och allt det där. Jag måste välja bort vissa saker. Det funkar inte att jobba 24/7.

Jag ska ta mitt körkort som jag längtar så jag dör efter :)

Jag ska ta mig tid till att gå till gymmet. Eftersom jag har fått ligga lågt med det nu i December och jag har seriös abstinens.

Jag ska resa nånstans. Se någonting nytt.

Jag ska ha tid till att städa, så att man slipper komma hem till en stökig lägenhet varenda dag.

Det ska blir lite ordning på saker och ting helt enkelt. Jag skulle kunna slänga in att jag ska lära mig att laga mat och baka också, meeeen babysteps ;)
All I want for christmas..

Is you ^^

Men eftersom jag redan har dig så kan du få köpa följande till mig : )

OmattfåmigpåfallJag gillar inte människor som avgudar mig. Bland det mest oattraktiva jag kan tänka mig är när killar blir som besatta av en, och detta tenderar att hända mig lite oftare än vad jag önskar. Jag ogillar när han avslutar varje mening med "söt". Typ som "hej söt" eller "hur mår du söt" eller om man säger nåt så svarar han alltid med "vad söt du är".

Jag gillar inte när killar bli vän med mig, för att efter några månaders vänskap erkänna att dom har "fått känslor". Jag känner mig så lurad då. Så fort du har hamnat i kompisfacket så kan du bara ge upp. Det kommer inte hända.

Så vad ska man göra då? För att få mig på fall?

Det finns inga trick, det finns inga repliker att dra. Antingen så har du det, eller så har du det inte. Så enkelt är det.

Du måste ha den rätta sortens humor, det som får mig att skratta. Smart humor, sjuk humor, söt humor. Och ett uppriktigt skratt, leende, ett sånt som syns i ögonen också.

Du måste ha självrespekt, självinsikt och självkänsla. Inte ta dig själv och andra på för stort allvar, men ändå respektera dig själv och andra.

Du får inte vara för enkelspårig, för jag är ingen enkelspårig person.

Du måste ha ett ordförråd. Ordförråd är en viktig ingrediens för att ge ett intelligent intryck. Och jag gillar intelligenta personer. Som man kan ha djupare konversationer med, som är åtminstone lite allmänbildade. Du ska vara tillräckligt intelligent för att inse att du inte vet allt, att du inte kan allt, att du inte alltid har rätt.

Bli aldrig för lättillgänglig. Jag kommer ta dig för givet. Låt mig alltid undra lite, men låt mig alltid känna som att jag är the one. Jag kommer ge dig frihet, men om du utnyttjar den för mycket kommer du inte ha mig kvar eftersom jag kommer göra samma sak. Gör det inte för enkelt, det blir så jävla ointressant då. Gör dig inte ointressant.

Se, de va väl inte så svårt. Det finns ju faktiskt ett fåtal som har lyckats genom tiderna :)
Jag kanske inte faller ofta, men när jag gör de så faller jag jävligt hårt.


LEGO goes saaavage


Hahaha, jag kan inte låta bli att älska den här artikeln :D
Och ännu mer kommentarerna till artikeln. Hoho : )

Så tydligen så har LEGO tillverkat nåt "legoset" som dom har döpt till "värdetransportrån". Och jag kan väl hålla med om att de kanske inte känns heeeelt okejigt till så små barn. Nånstans måste man ju ändå dra en gräns, men den har enligt mig redan passerats med hästlängder... typ den dagen som småbarn började spela GTA.

Det bästa med hela inlägget var typ "vad blir det härnäst, en Joseph Fritzl källare i byggsats?"

Aja... jag tror inte att det spelar så stor roll egentligen vad ungarna leker med, så länge som dom har vettiga föräldrar som kan lära ungarna rätt och fel. Detta kräver ju tyvärr att föräldrarna har lite moral o värderingar... och ja det är en bristvara hos väldigt många.

Summan av kardemumman: The world will NEVER be a perfect place. Men barn borde inte ha så bråttom med att växa upp, de va ändå rätt gött o va barn. Och man kan aldrig nånsin få barndomen tillbaks.

Nu ska jag sluta yra och göra Jesper sällskap framför "how I met your mother". Jag lär väl somna. komediserier som ska få en att skratta är inte min grej. Jag kan inte garva på kommando "/Julstämning

Ny vecka, ny BRA vecka. Utsikterna för en inte lika jobbig vecka som föregående är goda.

Efter en fika med min lilla söta hemmafru Tina så fick jag lite ångest över det faktum att jag bara jobbar, jobbar, jobbar hela tiden. Man kanske borde hinna med att baka nåt? Eller julpynta?

Så även om jag inte gillar julpynt... och även om jag suger på att baka, så gjorde jag det. Är inte julen ganska galen eller? Makes you do things..

Det är lite småmysigt att baka, och väldigt gott me nybakta bullar osv, men jag kommer nog aldrig bli nån Bree van de kamp. Finns två starka skäl till varför jag ratar bakning

1. Köket ser ut som ett bombnedslag efteråt
2. Varför stå och baka i flera timmar när man kan... gå till gymmet? 

Nu ska jag ta tag i bombnedslaget innan jobbet iaf. RSS 2.0