Work in progress


Just nu känns det lite ghetto över min lilla bostad. Stökigt vore årets underdrift. Dels för att jag har varit upptagen med väldigt mycket annat i helgen som inte har inkluderat städning av lägenheten. Dessutom så jobbar jag (och med jag menar jag Jesper) på en ny byrå/hylla/whatevs till hallen.

Det började med att jag hittade en byrå/hylla/whatevs inne på village som var skitsnygg, 3000 spänn kändes dock inte som någon rolig summa att lägga ut på just detta ändamål. När vi sedan satt och fikade på Waynes hittade jag en skitsnygg hylla som jag också ville ha. Då föddes en idé i byggnadsingenjören Jespers huvud att han skulle bygga en vad ska man kalla det... hybrid av dessa två.

Sagt och gjort. Det var bara att CAD:a upp den i datorn och sen hux flux stod det en halvfärdig byrå/hylla/whatevs i mitt vardagsrum.

Tack världens bästa fixar-Jesper ^^  
YOUR HEART IS TOO CLOSEwell someone said i made a mistake
kept looking forward on paths sideways
it's everything that is connected and beautiful
and now i know just where i stand
seasons always shift too late
spent too much time now on paths sideways
everything that is connected and beautiful
and now i know just where i stand
thank god it's over....

Kissing families - Silversun PickupsRain Rain

Fan vad härligt! Regnet bara öser ner :)

Jag älskar att vakna upp av att regnet smattrar mot rutan. Det är mysigt. Man vill bara ligga kvar i sängen och gosa ner sig i täcket. Dessutom så känns det inte lika jobbigt att man vet att man ska jobba bort hela dagen när det regnar ute. Det känns liksom inte som att man missar något.Alla har vi fastnat hos nån någonstans


Jag tröttnar snabbt...

Jag är en "använderengångslängerbort" person. Eller skänker bort. Om jag köper ett paket youghurt äter jag aldrig upp hela. Det kanske duger som frukost i två dar, sen är jag trött på smaken. Sen vill jag nåt annat, nåt nytt. Just nu är jag trött på nästintill all musik som finns i mina spelningslistor på spotify. Det känns som att det inte produceras musik i samma takt som jag förbrukar den.

Det oroar mig lite.
Jag vill inte vara en sån som tröttnar. En sån som lämnar.

Jag vill också kunna fastna nånstans.
Jag vill kunna känna den där "här kan jag stanna för alltid känslan".

Förr eller senare måste man bestämma sig för nån som man vill leva hela livet med.
Hur gör man då för att inte tröttna?
Eller man kanske inte måste bestämma sig för nån, men då kanske man blir jävligt ensam. Eller så blir man inte det, man kanske kan bestämma sig för flera?

Varför tänker jag ens på det här... jag ska lägga mitt yra huvud på kudden och sova nu tror jag.
Bra drömmar bra drömmar bra drömmar.
John Blund, ge mig bara bra drömmar inatt.
Left


Dagens känsla: Sliten

Jag tror att jag behöver ett gymkort igen. Jag saknar mitt gym i Varberg, det var så enkelt! Bara att boka ett pass utan nån som helst planering, eftersom det nästan alltid fanns platser kvar på något. Sen var det fem minuters gångavstånd till gymmeligymgymmet :) Å andra sidan... i den stan var det fem minuters gångavstånd till allt haha :D


Nu är vi tillbaks i Norrköping igen.
Jag gjorde ett tappert försök med friskis och svettis. Eller nej det gjorde jag egentligen inte, jag insåg att man var tvungen att boka pass typ en vecka i förväg för att ha en chans. Och mitt liv funkar inte så. Jag är på en dagfördagbasis.

Nu tror jag i alla fall att jag ska testa Nautilus.

Off to work :)Du kom tillbaka
Med brunare hud
Med mörkare ögon
Med ett leende som tar sönder allt

Allt jag hade var ett trött sinne
Och "övergivnadskomplex"
Du sa ju att du ville lämna allt

Jag kanske inte är så mycket
att komma tillbaka tillHelgen

Summan av kardemumman
Pokerkväll hemma hos Tina och Johan. Rödvin och cola, enligt Tina smakar det glögg enligt Johan smakar det vidrigt. Enligt mig smakar det jävligt gott och påminner mig om en ganska suddig natt i december ano 2007. 

Augustifestivalen. Helt enkelt en väldans massa trashmänniskor, och gudarna ska veta att det finns många såna i Norrköping;), som kryper fram under sina stenar och samlas på en och samma plats. Okej det är inte fullt så illa, även om det kändes så när jag höll på att bli överkörd av en galning i permobil och nån annan dårfink kastade kaffe över Jespers skor. 

Kräftskiva. Snaps. Det är ett välkänt faktum att det inte är så många som tar mig på shotrace. Jag funkar i alla fall som så att jag kan svepa sprit som om det vore mjölk och inte känna någonting, men ge mig två glas champagne så sitter jag och fnittrar som en liten nisse i ett hörn.

Idag 06.00-15.00 jobb... och ikväll blir det ett betydligt lugnare tempo. Smörgåstårta i sällskap med 80plusare. Jaja, mutar man mig med mat så kan man få med mig på det mesta ^^

Bildbomb!

 
Vi älskar att bli fotade när vi inte är beredda
Den oförskämt bruna Tina som har spenderat två veckor på Rhodos


Boston

Fem timmars arbetsdag (praktiskt taget semester)

Avsluta dagen med en springtur ikväll.

Allt däremellan improviserar jag idag.

She said I think I'll go to Boston...
I think I'll start a new life,
I think I'll start it over, where no one knows my name,

I'll get out of California, I'm tired of the weather,
I think I'll get a lover and fly him out to Spain...

I think I'll go to Boston,
I think that I'm just tired
I think I need a new town, to leave this all behind...

I think I need a sunrise, I'm tired of the sunset,
I hear it's nice in the Summer, some snow would be nice...

Boston- Augustana...Måndag


Will you tell me once again how we're gonna be just friends

Juni var perfekt. Allting var perfekt i juni. Vi hade tid. Juli var underbart, eller hade varit underbart om jag hade hunnit med.

Nu är det Augusti. Min lägenhet ser ut som skräp. Jag kan inte skylla på att jag inte har tid, för idag har jag haft tid att städa. Jag har bara inte gjort det. Och jag har en känsla av att jag inte kommer att göra det när jag kommer hem runt halv åtta ikväll heller.

Jag har tid, men jag spenderar den här. Du är inte riktigt här nu heller, lite så som det har varit hela sommaren. Man tröttnar på att vänta tyvärr... och jag går vidare snabbt när nånting börjar gå för långsamt.

Det här inlägget handlar om allt och ingenting. Fortfarande allt det där man inte kan säga så istället säger man så mycket annat. Det går inte ens att läsa mellan raderna längre.

Aja... en bild säger mer en tusen ord... hur kommer det sig egentligen att du inte är med på en enda?

Ord

Hur är det nu med allt det där man vill men inte kan säga?

Tajmingen?

En annan gång, en annan chans. Kanske.

Efter ganska lång tid så är allting så annorlunda. Tiden stannade inte upp, alla fortsatte framåt och saker och ting hände på vägen. Och nu är inte situationen likadan.

Men det ändrar inte det faktum att:
Jag fick inte alls fram vad jag ville ha sagt till dig.


Till havs...

Lördagskvällen spenderades på en båt. En båt på Kinda kanal för att vara så specifik som möjligt. Typ Linköpingsborna var lite avundsjuka på Göta Kanal så de byggde en liten miniversion ;)

På båten serverades trerättersmiddag:
- Till förrätt blev de nån viltpastej med inlagda körsbär
- Huvudrätten bestod av aborre, kokt potatis och nån odefinierbar sås
- Till efterrätt fick vi ostkaka med jordgubbssylt och grädde samt ost och kex. 

Så det var min lördagskväll ^^ 
Söndagskvällen ska nu inledas med en promenad, sen ska jag nog mysa i soffan med en film i all enkelhet.

Min förkylning verkar ha gått över nu i alla fall (lite hostningar hit och dit gills väl inte som förkyld) så förhoppningsvis kan det bli en springtur imorn ;) 
Det behövs efter den här helgen men all mat och allt godis som jag stoppat i mig :D:D hahaToday is a good day...

Jag är nöjd ^^

Det var alldeles för längesen jag gick på stan och shoppade. Och vad jag menar är då att det inte gills att springa iväg på lunchrasten och köpa nånting. Nu kunde jag för en gångs skull gå runt i lugn och ro, själv och bara titta på allting. Tog mig till och med tid att prova. Eller ja, i alla fall en av sakerna :)

Sen när jag kom hem tog jag ett varmt bad, och efter badet fick jag besök av mystisk man som hade med sig pizza och en film.

Nu ska jag lägga mig. Börjar ju trots allt 5.30 imorn...
Hemma


Just nu är jag inne i ett sånt där tillstånd av förvirring igen. Förvirring angående vart "hemma" egentligen är. Efter att ha gått igenom flytter en gång om året sen jag var sjutton så känns inte läget så stabilt helt enkelt.

Jag började funderade över detta idag när jag var och handlade på City gross. Jag älskar att handla mat, det roligaste är att bara gå runt o titta på massor av det där som man aldrig köper. Delikatessdisken, scharken ej att förglömma disken med alla tårtor! MUMS! haha :)

Men i vilket fall som helst. Jag fastnar alltid vid fisken och skaldjuren. Efter att ha stått och dreglat ett tag över alla möjliga sorters laxrullader, laxbakelser, paella, smörgåstårtor med två ton räkor på osv. så kände jag ett sting av saknad i hjärtat. Det kom plötsligt och oväntat, jag var tillbaka på västkusten. Mer specifikt så var jag tillbaka i den lilla fiskbutiken bredvid campus där det alltid doftade så underbart (eller kanske hemskt enligt vissa) av all färsk fisk.

Varberg var ett tillfälligt hem för mig. Som med alla tillfälliga hem så hittar man någonting att älska, någonting att sakna. I bästa/värsta fall någon att sakna.

Jönköping har jag inte haft några sentimentala saknadsattacker efter just idag. Kanske är det för att det ligger så nära att man bara kan åka dit när man känner för det?

Och nu är det en ny lägenhet i Norrköping. Efter lite drygt en och en halv månad så känns det fortfarande bara som ännu ett tillfälligt hem, en tillfällig lösning. Saker och ting börjar falla på plats, men det känns faktiskt inte riktigt som hemma ännu.

Men jag vet ju att det tar lite tid.

Haha min första natt i Varberg så klarade jag inte ens av att sova där. Mina ögon fylldes med tårar vid tanken på att jag skulle vara där... själv... ensam. så jag flydde till Jönköping den natten.

Jag har i alla fall vuxit lite grann sen dess :)

BILDBOMB!!!NKPG


NKPG


NKPG


Varberg, 200 meter från min lägenhet... havet


Årets första grillning vid studentlängan i Dalvik, Jönköping


En alldeles för galen inflyttningsfest i Råslätt, Jönköping


Österängen, JönköpingFötter...


Jag brukar ju få träffa en hel del fötter... inget skumt kanske med tanke på att jag ändå jobbar i en skobutik. Anyways. Väldigt många tjejer/kvinnor klagar på sina fötter. Det är allt från "jag har en tå som är för lång" eller "jag har såååå breda fötter" eller de gamla vanliga "jag har så stora fötter".

Personligen känner jag som att jag har sett tillräckligt många fötter för att konstatera att det är väldigt få människor som inte har en tå som är lite längre än vad den borde vara eller något annat som är "fel".

Hur som helst. När man hör alla andra klaga över sin fötter så får det en ju att börja fundera lite över ens egna, och jag måste säga att jag är ändå väldigt glad över mina. Dom är inte så små att det blir svårt att hitta storlekar, dom är inte för stora så att det blir svårt att hitta storlekar. Dom är inte för breda eller för smala. Jag har inga utstickande tår eller nåt sånt.

Thank god! För jag är inte en sån som kan tacka nej till ett par skyhöga, dösnygga pumps eller ett par grymma sneakers på grund av nån dum tå som är i vägen. Jag hade opererat bort den jäkla tån :P
Your lips taste just like moneySådär, halva dagen har jag sovit bort. Men till mitt försvar blev det ju rätt sent igår OCH efter att ha jobbat lite över tio timmar (elva om man räknar in rasten) så var jag en aning trött. Dessutom gjorde jag som jag alltid gör, fastnar i nån sorts limbo mellan dröm och verklighet vilket oftast innebär att jag drömmer att jag jobbar fortfarande.

Vaknade upp och undrade ifall det finns något jag inte skulle göra för pengar. Kom fram till att jag nog skulle kunna stå ut med de flesta yrken. Det var väl typ två sätt att tjäna pengar som jag kom på sådär på rak arm som jag aldrig skulle utsätta mig för:
1. Sälja min kropp
2. Starta en stor blogg, provocera så mycket som möjligt för att få läsare för att sedan kamma in en mindre summa penar. Att sedan behöva leva med att alla tror att man är en bitch (men det är man väl då också?) och att vara hatad av 90% av läsarna medan resterande 10% är små osäkra tonåringar som fått för sig att det är okej att se upp till en sån som jag.

Okej jag kom på en tredje:
3. Bli partiledare för vänsterpartietDet borde va förbjudet att ta bilder på sig sj när man är sjuk..
BAD FOR THE EGO

 


...

Vaknade upp inatt av att min hals värkte som bara fan. Tror aldrig att jag har haft så ont i halsen förut! Usch, love hurts. Nej de där lät bara så fel haha!

Bafucin, whisky, huvudvärkstabletter, te med honung, choklad. Ja jag har dragit fram det tunga artelleriet, men måste erkänna mig besegrad. Inget funkar. Så nu ska jag i gammal hederlig "jaggerupp"-anda lägga mig i sängen och lyssna på massa musik som får mig att tänka på diiiiiig.

Och jag har försökt att kämpa emot
Och jag faller in i dig
Och ditt stora
Stora hjärta


Lasse Lind - Ditt stora hjärta <3Roadtrip

Idag blev det en roadtrip till växjö för att träffa Sandra, Markus och aaa... Frank ;)

Växjö gjorde ett bra första intryck. Vi lyckades hamna mitt i nån "folkfest" som tydligen hette nåt Karl Oscar dagen, så de kanske var lite mer livat än vad det brukar vara. Vi lyckades även hitta en restaurang med väldigt god mat, väldigt mycket mat, väldigt billigt :)

Och så fick vi ju träffa denna "Frankie the pug" som jag döpte honom till. Han är vad han låter som, en mops som heter Frank. Väldigt cute! Han fick följa med oss på stan (han var en riktig tjejmagnet) och var med oss och käkade också ^^  

Nu kommer en bildbomb från bilresan. Vi fick uppleva många olika sorters väderlekar idag ;)
 

 


Dagens sanning...

... Är att du gör mig jävligt dum :P
Ofokuserad, larvig, happy som en fyraåring på toys r us! Eller kanske en fet unge vid åsynen av en stor chokladtårta. Eller vilken metafor man nu vill använda :)För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Dum av dig - Daniel Adams Ray

God morgon!

:)

Ligger i sängen med min lilla laptop och har läst "morgontidningen", men det stod inget intressant alls.
Nu ska jag inta en liten minifrukost, dra ut o springa och sen göra mig klar för jobbet :)Den lilla lurviga, vita saken hoppar runt här biter mig i tårna :)

RSS 2.0