Love lettersNär vi gick på gymnasiet brukade du lämna små kärleksbrev i mitt skåp. Du skrev hur du saknade mig fast vi hade varit ifrån varandra i max en dag och ibland lämnade du nån liten present i form av en chokladbit. Jag har sparat breven, dom ligger i en plastficka i en pärm.  Det händer att jag plockar fram dom nån gång ibland och läser, varje gång blir jag lika förvånad. Var jag verkligen så värdefull för dig? 

Det är inte så att jag får kärleksbrev nu för tiden. Och det finns ju inga skåp att lägga dom i heller för den delen :) Hela den där high-schoolsweetheartsgrejen existerar ju inte längre av förståeliga skäl. Man växer ju upp. Jag hoppas bara att allt som hänt under åren efter inte har raderat ut den delen av dig. Den som kunde skriva så fina saker, som kunde få en att känna sig så speciell.

Vi förändrade varandra. Kommentarer
Postat av: Kalle

dom brukar va fina att läsa dom där gamla.. mamma sparade mina. men för nåt år sen tror jag att jag kastaste alla brev o funderar som skrevs!ja all fisk eller lax eller typ av tillagning är... KÖRT!

2011-09-01 @ 23:25:52
URL: http://kallenilsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0