Walking hand in hand down memory lane


Välkommen till tidigare osett material i filmen om mitt liv. Or something something. Grejen är den att jag har en dator som jag sällan använder, eftersom den är något gammal och skruttig och för att internet inte brukar fungera på den. Idag har jag dock lekt datatekniker och fått det att fungera. Därav, tillgång till msn konversationer från 2006, videofilmer från galna förfester och ca två ton bilder allt från 2005 och framåt.

Så här kommer en liten tripp nedför minnenas gata eller hur man säger på svenska. Vi håller oss till västkustseran ikväll.

Här bodde jag. Precis vid havet. Nu för tiden kör jag mina springturer runt strömmen, då sprang jag här. På sommaren kan det va helt okej att bo 200 meter från havet...


...Men större delen av året ser det mer ut såhär. Blåsigt och bitande kallt. Med skyhöga vågor som slänger upp höga skumberg över strandpromenaden. Vågorna som fångas på denna bild är dock rätt harmlösa.Här har vi min ytterdörr. Det var inget fancy ställe, men kostade mig endast 2000 i månaden vilket var det enda som spelade någon roll då. Dessutom gjorde jag det rätt trivsamt :) Jag var ju bara 17 när jag flyttade till andra sidan sverige helt själv. Första kvällen började jag lipa, flydde till Jkpg och undrade vad fan jag gett mig inpå. Men jag anpassade mig rätt snabbt.Såhär såg jag ut på den tiden. Pretty much the same. Notera den fina tjockteven i bakgrunden och de hemska ljusen som står ovanpå fick jag i nån goodiebag på nåt event. Minns inte riktigt.Jag hade tre hem på den tiden. Varberg, Jönköping, Norrköping. Och ja, "Norrköping är drogavvärjning" :)

Nu vill inte internet samarbeta mer så jag lägger ner för kvällen.

Natti Natti :-*


Kommentarer
Postat av: Kalle

som man säger i kalmar: en gång havet, alltid havet.om du är så grym på datorer kan du få min att piggna till lite, man kan tro det är sista året innan pensionen!

2011-06-18 @ 09:15:54
URL: http://kallenilsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0