"You should be a model" (för det är ju varje tolvårig tjejs högsta önskan... men jag är inte tolv)


Action in Alanya. Ligger på hotellrummet och kolla igenom lite bilder från dagen när det börjar smälla som fan utanför och ett vitt sein lyser genom rummet. Vad är min första instinkt? Skottlossning. Var det någon skottlossning? Självklart inte. Det var fyrverkerier. Men var helt klart beredd att gömma mig under sängen (vilket inte ens går). Skadad?

Så status Alanya då. 

1. Folk kan inte köra bil här. Har hittills bevittnat fyra bilolyckor. 

2. När jag åker härifrån hoppas jag att jag aldrig behöver höra fraserna "yes please", "tjena kompis" och "discount" ever again!!!

4. Jag måste fjäska till mig det där receptet på kyckling i rakisås! Det godaste jag ätit på hela resan. Jag skulle kunna bada i rakisås, vill äta det till frukost middag lunch och kvällsmat. Mums!

5. Kunde inte bli mer nöjd med valet av hotell. Love it! Läget är perfekt, rummen är fräscha och lite lagom porriga eftersom det är glasfönster in i duschen och glasdörrar till toaletten ("/), restaurangen är grym och personalen är jättegulliga.


Har även träffat dagens försäljare idag. Han verkade väldigt kär i mig enda tills jag prutade ner hans priser på fejkconverse lååångt under vad han hade tänkt sig.

- Where are you from?
- Sweden...
- Yes but originally?
- Sweden!

Nästa gång ljuger jag ihop att jag är en persisk prinsessa eller nåt och att han borde ge mig en väska gratis ^^   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0