Manisk?

Vin är gift. Vin är djävulens påfund. Från och med nu ska jag bara dricka hallonsaft. Ja åtminstone om jag ska jobba heldag dagen efter.

Igår dansade jag med en kille som var rätt gullig. Mestadels för hans breda östgötska och babyface. Han såg allmänt oskuldsfull ut. Det första han sa till mig var "Du måste träffa Rasmus, han är väääärldens bästa kille" och ler sitt bästa försäljarleende som jag säkert hade köpt om det inte vore för att jag kör med samma grej själv. så plötsligt dansade jag med en kille som uppenbarligen hette Rasmus och var världens bästa kille. (gav han just bort mig till sin kompis?) Jag har ingen aning om vad den andra snubben hette men vi kan kalla honom för mr.wingman. Så hur som helst, i slutet av kvällen fick Mr.Wingman ett erbjudande om att få gå hem med inte bara en tjej utan två stycken samtidigt. Det var komiskt att bevittna ångesten i hans ansikte när han sa att han just hade köpt hus i lindö tillsammans med sin flickvän och därför behövde tacka nej till erbjudandet. (erbjudandet som för övrigt var en bluff). "din flickvän måste va väldigt lycklig" sa jag, klappade honom på axeln och gick. Tycke mig höra ett "inte direkt" men orkade inte forska vidare i den saken.

Jag hade nämligen planer på att vingla hem i spöregnet, just the way I like it. Med en något för stor jacka hängd över axlarna. Tack hjärtat.
- Hade jag vetat att det skulle spöregna så hade jag inte valt mina mockapumps... och du borde inte ha tagit vita converse, tur att jag impregnerat dom...
- Jag ska gå försiktigt

Jag ju som jag är så klockan tre på natten, nyss hemkommen från krogen och allmänt dyngsur så sätter jag mig på hallgolvet och putsar skor. Japp, skoputs ingår när man går hem med mig.

Kommentarer
Postat av: J

Min lilla sko-hustomte :) <3

2011-06-15 @ 20:41:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0