If you don't love me somebody else willVarsågod. Världsgurun har satt ihop en kort lista över saker som kommer att göra ditt liv bättre (om det inte redan är bäst för i såna fall kan du ju helt bortse från detta). Bara för att jag blir så trött på alla bittra människor som ska sprida sin bitterhet.

1. Gå till gymmet, kör ett varv i springspåret, ät lite lagom hälsosamt och märk väl ÄT. Människor som inte äter har en tendens att bli trötta och tråkiga och ärligt talat hur kul är det? Men jobba för att skaffa dig den där kroppen som du går och missunnar dom som redan har den.

2. Sträck på dig. Ihopsjunken hållning får dig bara att se ut som att du ber om ursäkt för att du finns. Be aldrig om ursäkt för att du finns.

3. Le. Jag menar inte att man behöver vara nån ständigt leende hurtbulle utan några andra känslor än just glädje i kroppen. Ge ett hemlighetsfullt leende, ett osäkert leende, ett blygt leende, ett fuckingjävlapepsodentsmile. Jag vill bara se dig le.

4. Var dig själv. Du kanske inte ens vet vem du själv är, så då kanske du får ta reda på det först. Vad jag menar är dra dina dåliga skämt, det är sött. Ha dina nördiga intressen, det är bedårande. Dölj inte dina snea tänder, dom är fina. Om du själv inte tycker det så skaffa tandställning då.

5. Du är kanske inte bäst men du är inte sämst heller. Du kanske är helt lagom. Och lagom är en svensk uppfinning så därför måste det ju vara bra.

Det var dagens lektion. Avslutar med att meddela att det bästa med att gå till jobbet på ens lediga dag (och veta att man inte kommer att behöva representera) är att man kan gå klädd såhär:
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0