Efter regn kommer...översvämning?Vad försökte han bevisa? Att världen vore en mycket bättre plats om alla var blonda och blåögda? Eller att kristendomen är en så mycket fredligare och finare religion än alla andra? Alla vill ha ett motiv, men det finns ändå ingen logik att hitta i det här... det är bara jävligt hemskt, ondskefullt och sjukt. 


Allt som sägs en sån här dag har en tendens att kännas så trivialt.

Well. Idag väcktes jag av ett samtal och fick bege mig till worki worki iklädd mjukisbyxor, gympadojjor (alltså inte sneakers vi snackar gympaskor) och med håret uppsatt i en jävligt ful knut. Sedan var det bara till att plaska runt och försöka torka upp lite (läs ganska mycket) vatten som hade tagit sig in i lokalerna för att kommunen inte klarar av att hålla brunnar och avlopp iordning. I synnerlighet inte när det kommer galna mängder regn på väldigt kort tid.

Så jag vet att jag sa att jag gillar regn. Men jag tycker inte att den här händelsen behöver upprepa sig nu på ett tag. And just in case it does, så låter vi inte datorn stå på golvet från och med nu...
Kommentarer
Postat av: Kalle

slutsats; religioner är crap som bara förstör!?

2011-07-26 @ 19:27:50
URL: http://kallenilsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0