Antar att du haft för många idioter som pratat med dig (mmmjapp)
Hur orkar han?Vi träffades en gång i somras på ett uteställe. Jag var full och glad men ändå i tillräckligt bra tillstånd för att följa min regel om att aldrigavslöjavartjagjobbar. Dessvärre var andra duktiga på att avslöja det åt mig.

Helt plötsligt dyker han upp på facebook. Och varje gång han svept en baginbox med vin helt själv så känner han sig tvungen att skriva något eftersom han desperat vill vara min "vän".

Tack men nej tack.

Jag hade en "killvän" en gång, fast vi var inte vänner för han ville bara k*ulla. Han var i alla fall ärlig, tillräckligt ärlig för att säga följande;

- Thessan, ingen kille vill vara vän med dig. Dom vill bli ha sex med dig, eller bli tillsammans med dig och sen ha sex med dig.

Jag kommer ihåg hur arg jag blev när du sa så. Jag tyckte att det lät tragiskt, cyniskt, inskränkt. Dessvärre finns det sjukt mycket underlag för att bevisa att det är rätt sant också. Inte som att jag tänker dra alla över en kam just yet.


Men han vet att vi inte har någonting gemensamt. Tänker han sig att vi ska ta en fika o snacka om livets mysterier? Jag kan inte riktigt se det framför mig.  

"Tog bort dig som vän" 

Putting my careface on: 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0