December, har du några hjältar kvar?God kväll (som dom alltid säger på nyheterna)

Vi drar det här lite snabbt då.. hänger ni med?

Kanske berodde det på det där kaffet, eller så var det scannerblipljuden som ekade i mitt huvud hela natten som gjorde att jag inte kunde sova. Eller så var det hela "detäringenidé" känslan som gärna uppstår när man vet att man måste vara på plats 6.30 dagen efter också. Palla sova då, det är ju vid den tiden som man sover som skönast, och så ska man gå upp då? Det känns bara inte rätt.

Men helt ärligt. Kaffe är en mirakelmedecin, visst det kan hända att det bränner hål i magen på en men man slipper i alla fall känna sig bakfull som man gör efter en redbull (även utan vodka).

Och tydligen så kan man inte köra apelsiner i mixern när man vill ha färskpressad apelsinjuice, nee för man måste pressa dom. Orka det för övrigt.

Varför är du så dum i huvet? När du säger saker som du inte menar så handlar det om söta, fina saker som jag vill att du ska mena men så gör du inte det. När jag säger saker jag inte menar så är det dumma saker för att såra för att förhoppningsvis få lite av din uppmärksamhet. Det funkar tyvärr inte. Övrig notering, jag tycker inte att du är dum i huvet på riktigt alltså det är snarare så att du gör mig dum i huvet och det får mig att säga sånt. 

Ni vet hur man fick baka pepparkakor på dagis? Och det gick typ inte att misslyckas med det? Det ger en falsk illussion om att det ska va lätt att baka pepparkakor. Särskilt när man inte ens gör degen själv vad kan gå fel då liksom. Well, jag lyckades med att misslyckas.

Förresten så kan man inte nämna sex i närheten av killar. Helt plötsligt blir dom alldeles fjäskiga. Fjäskigheten som fort går över när dom inser att dom inte kommer få nåt.


Sist men inte minst. 79, det är inte kameler jag pratar om.
Wow.

Nighty Nighty

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0