Nånting är väldigt fel

Det är inte alltid man är stolt över att bo i Sverige...

"41-åringen som är misstänkt för att ha våldtagit en 12-årig flicka vid S:t Eriksplan i Stockholm har häktats. Han är tidigare livstidsdömd för ett brutalt knivmord på en kvinna, men förnekar att han har våldtagit flickan"

Finn ett fel i den meningen. Vad gör någon som är livstidsdömd för brutalt knivmord ute på gatan?

"41-åringen är tidigare dömd till livstids fängelse för att på ett mycket kallt sätt ha knivmördat en kvinna. Straffet tidsbestämdes senare i Örebro tingsrätt till 26 år. Efter två tredjedelar av tiden frigavs han"

Finn ett fel till. Han blir livstidsdömd, men i själva verket sitter han i ca 18 år...

"Ett av kriterierna när en livstidsdom tidsbegränsas är att den dömde inte tros begå brott igen. Men 41-åringen återföll inom kort i kriminalitet och har sedan frigivningen åtalats för både narkotikabrott och brott mot knivlagen"

Finn ännu ett fel till. Vad gör någon som är tidigare livstidsdömd (men som bedömts vara mirakulöst botad mot sin egen sinnessjukhet som fick honom att mörda någon in the first place) och som fortsätter att begå brott efter att han har släppts fri ute på gatan?


Förlåt men det här är så sjuuuukt sjukt att man bara har lust att köra ner huvudet i sanden och inte läsa mer. Kan inte någon person med lite makt ta och göra nåt åt vårt jävla rättssystem för det här är fan pinsamt. Varför tycker vi så synd om människor som begår hemska brott? Varför kan vi inte bara acceptera att en del människor är ruttna. Jag säger inte att folk föds med ondska i kroppen för det tror jag inte på, men ändå. Vissa saker kan man inte bara förlåta hur som helst. Ibland måste man ge upp på folk och på tron på bättring...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0