Hade det varit i lördags förmiddag hade jag stått där i en felfri lya med en kopp Gevalia...


Så… jag är ledig idag. Har tagit dagen lite som den kommer, städa lite här, tvätta lite där, ta en sväng till gymmet ni vet hur det är.

Har precis hunnit duscha och befinner mig på toaletten när det ringer på dörren. Tänker att det förmodligen är Jesper, eller typ pappa och tänker att dom kan säkert vänta nån minut tills man har kissat klart. If this is to much info kan ni ju för övrigt sluta läsa för det kommer mer sånt.

Hur som. I samma ögonblick som jag hör en låset vridas om så får jag en sån där blixt genom hjärnan ni vet? ”Hyresvärd… fläktbyte… idag????” Och japp. Mycket riktigt så kliver landlord in i min lägenhet för att fixa fläkten till duschrummet.

Tur att jag inte stod i duschen då kan man tänka. Mindre tur att mina underkläder ligger kvar i hallen, att det står vinflaskor på matbordet efter helgens festligheter och att muffins har lagt en korv på golvet. Lyckligtvis inte en sån korv som djur vanligtvis lägger på golvet, utan en sån man äter som hon hämtat från nån av de tallrikar jag ännu inte tagit tag i att diska idag. Suck, så nu vet han vad jag har för färg på mina trosor.

Nu är min hyresvärd väldigt trevlig, skämtsam och låtsades som ingenting. Men omg det där kan vara det mest pinsamma, oväntade besöket ever. Bortsett från den gången för många år sen när jag och killen trodde vi hade huset för oss själva och hans lillebror plötsligt kom in genom dörren…

Aja, nu ska jag nog ta och panikstäda lite här ifall att det blir några flera oväntade besök. Och btw, don't tell anybody I told you this!

Kommentarer
Postat av: Kalle

fin :D

2011-09-01 @ 18:00:43
URL: http://kallenilsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0