GoneGod morgon onsdag!

Idag hade jag en galet besvärande dröm som förmodligen kommer gå på repeat i mitt huvud under hela dagen. För min del känns det som att mina drömmar bara är ett osammanhängande virrvarr av diverse känslor som jag har försökt undantränga under dagen.


Så inatt drömde jag en störd dröm. Jag var på jobbet, sjukt mycket att göra. Ett gäng kunder börjar stöka ner och spränger confettibomber över hela stället. Jag blir galen och börjar skrika på dom att dom är dumma i huvudet, "alltså ni fattar inte hur mycket jag har att göra era /(&/"#¤&(/"#&" osv. När dom väl har gått kommer tantgänget in och ska prova skor efter stängningsdags. Inte ett par, utan tio par. Dessutom fick dom mig att (????) springa iväg till MIO på andra sidan stan för att se ifall dom hade ett nytt par. Till slut började jag nästan lipa och bara "men jag vill gå hem nu snälla? Jag har en dejt jag kommer bli sen till"

Jag kom väl till dejten till slut kan man säga, även om den här drömmen egentligen inte hade något med jobbdrömmen att göra. Hans mamma stod och diskade, jag stod och borstade tänderna. Vi hade något förtroeligt samtal där jag skulle bli godkänd eller något, don't know if I passed. Helt plötsligt satt jag vid ett middagsbord med två (?) män framför mig men lyckligtvis bara en observerande morsa. Det var dock tillräckligt för den där middagen var en katastrof då en av de stiliga männen var redigt pissed off på den andra.  

Senare fick jag ett telefonsamtal från pappa som förbjöd mig att någonsin gå på dejt igen utan jag skulle hålla mig till den kille han valt ut åt mig (???). Weird. Jag tyckte att det kändes synd, för det var längesen jag hade skrattat så mycket som under den stunden. "Varför blir folk alltid så förbannade över sånt som gör mig glad?", irrade jag runt i Nacka Forum och tänkte.

Så, om någon som besitter kunskaper om det mänskliga psyket har lust att göra en utredning baserat på den här drömmen feel free. What's wrong with me liksom :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0